Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Mire jó az egyik Legolcsóbb Kézikonzol Kínából?!

2022. március 24. - Azolcsosag.hu Dani

Az előzőekben bemutatott, igazán olcsó konzol után most egy hasonló árkategóriájú kézi konzolt hoztam nektek. Nézzük meg együtt, hogy vajon ez is hozza-e az elvárt minőséget mind a játékok, mind pedig a teljesítmény és kényelmes használat terén!

Kezdjük talán a doboz tartalmával, amely viszonylag kis méretű. A magyar nyelvű használati utasításon kívül egy micro USB kábelt, egy AV kábelt, magát a konzolt és egy kontrollert találhatunk a csomagban. A micro USB kábel a töltéshez, az AV kábel pedig a TV-hez való csatlakoztatáshoz lesz majd szükséges. A készülék maga kis méretű, emiatt igazán kézre áll, valamint könnyen zsebre tehető és bárhová magunkkal vihetjük. Súlya is könnyű, tehát igazán kényelmes használatot tesz majd lehetővé.

Magát a konzolt igazán jó minőségű kialakítás és fogás jellemzi, két oldalt bordázott felülete pedig a kényelmes használatot segíti. A csatlakozók a konzol tetején találhatók: jack csatlakozó a tv készülékhez történő csatlakoztatáshoz, micro USB aljzat a töltéshez, valamint a kontroller csatlakoztatásához szükséges bemenet is itt található. A csatlakozók mellett helyezték el a konzol ki- és bekapcsoló gombját is. Ezeken kívül a készülék bal oldalán találhatjuk meg a hangerő szabályozó gombját görgős kialakítással. Kijelzője teljes méretéhez képes elfogadható, annak felbontása, színkezelése valamint fényereje is egészen megnyerő. A készülék bal oldalán található a visszajelző LED, amely a készülék aktuális állapotát, valamint a töltést jelzi majd számunkra.

Továbbhaladva a vezérlő felületre, itt több gomb helyezkedik el. Megtalálhatjuk a négyirányú navigációs gombot, reset gombot, a megszokott A, B, X, Y gombokat, valamint a Select és Start gombokat. A gombok a megszokott kiosztásban helyezkednek el, egyéb gomb pedig nem is található rajta. Mindezek alatt helyezkedik el a rácsokkal fedett hangszóró is. Hátoldalán pedig a cserélhető akkumulátor található meg.

Bekapcsolás után egyből a nyelv választást ajánlja fel a rendszer, itt az angol mellett a kínai az egyetlen opció. A nyelv kiválasztása után egyből a menübe ugrik a rendszer, ahol az ötszáz előre telepített játék közül tudunk választani. A játékok közül talán mindannyian ismerjük a Supermario, Street Fighter, vagy akár az Angry Birds különböző verzióit – tehát a korábban bemutatott konzolhoz hasonlóan ez is a 80-as és 90-es évek legnépszerűbb játékait sorakoztatja fel számunkra. Mindezeket egészen jó minőségben, és valóban nagyon széles kínálatban találhatjuk meg a konzolon.

Fontos megemlíteni a használatával kapcsolatban, hogy az erre dedikált kontroller használatával akár multiplayerben is játszhatunk velük. Ehhez a kontrollert kell csatlakoztatni a konzolhoz a micro USB kábel segítségével, és már meg is valósítható a kétszemélyes játék. Ebben az esetben egymás mellett ülve kényelmesen játszhatunk egymással vagy éppen egymás ellen.

Összességében láthatjuk, hogy egy kis méretű és nagyon könnyen kezelhető kézi konzolt kapunk a pénzünkért. A rengeteg játék visszahozza a 80-as és 90-es évek retró hangulatát, amely talán kárpótol is a modern játékkonzolokétól elmaradt minőségért. Kicsi kialakítása igazán praktikussá teszi használatát – a multiplayer opció pedig nagyszerű ajándékká, vagy party kellékké teszi! Árát tekintve tényleg nagyon olcsó, tízezer forint alatt már hozzá is tudunk jutni, emiatt tényleg nagyszerű meglepetés lehet gamerek valamint kisgyerekek számára is.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr4317789016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása