Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Miért hasznos egy légtisztító készülék 2020-ban?

2020. június 24. - Azolcsosag.hu Dani

Pihentető otthoni légkör, tisztaság és egészség az egész családnak

Nem másról lesz most szó, mint a tiszta levegőről, ami alapvető feltétele az egészségmegőrzésnek és a jó hangulatnak. Talán 100 évvel ezelőtt ez még aligha okozott fejtörést az átlagembereknek, ma már prioritássá vált a légszennyezés káros hatásainak kivédése. Miért? Megnézzük!

Ha az üzemanyag és az ipari szennyezés által terhelt nagyvárosokat nem is tudjuk egy nap alatt felseperni, megmutatjuk azt is, hogy miért lehet fontos egy légtisztító készülék segítségével legalább az otthoni környezetünket átszűrni, tisztítani. A kínálatunkban is megtalálható készülékek rövid összehasonlítását is megejtjük, hogy könnyebbé tegyük a választást.

azolcsosag_5_legtisztitok.jpg

Van valami a levegőben…

Ideális esetben a természetes légkör oxigént, szén-dioxidot, nitrogént, héliumot és argont, valamint egyéb természetes gázokat tartalmaz kiegyenlített mennyiségben. Ez a teljes élővilág, az ökoszisztéma túléléséért felelős egyveleg, mely légzést, növekedést, táplálékot, biológiai és élettani folyamatok milliólit indukálja és tartja balanszban. De mi van akkor, ha az egyensúly felborul?

Könnyen kikövetkeztethető, hogy egy bizonyos szint után az arányok felborulása, még a természetes alkotóelemek szempontjából is veszélyessé válhat, hiszen nem véletlenül alkotott meg a természet millió évek során egy ideális és hosszú távon fentartható elegyet az élőlények számára. A természetes egyensúly felborulása gőzerővel fokozódik onnantól, hogy mesterséges módon, szintetikus összetevők és mértéktelen ipari tevékenység hatására beleszólunk a dolgok folyásába.

Milyen következményei lehetnek a légszennyezésnek?

Az egészségügyi kockázatok széles palettája hozható összefüggésbe a mérgező gázok, a nagyobb méretű részecskék, az aeroszolok hatásával, amit nemes egyszerűséggel belélegzünk. Kortól, nemtől függetlenül károsan hatnak az egészségünkre a szálló porral, égéstermékekkel, füsttel, gázokkal teli szippantások percről, percre.

A kisgyerekek, az idősek, a várandósok, a veszélyes anyagokkal, allergénekkel, vagy a kozmetikai iparban dolgozók, és mindenki, akinek az immunrendszere huzamosabb ideig, vagy akár időszakosan gyengélkedik, nagyobb kockázatnak vannak kitéve. Még a munkahelyen számítógépek mellett végzett munka is nagyobb kockázatot jelent a szálló por koncentráció tekintetében.

Mit tehetünk?

Érdemes a higiéniára ésszerű határokon belül, de fokozottan odafigyelni, ha eleve nagyobb kockázatot hordozunk az életvitelünkben is. Szintén jó ötlet lehetőség szerint kerülni a szmogos belvárosokat, ipari területeket, különösen a kisgyerekekkel és különösen a szmogriadók időszakában. Sportolni, kirándulni mindenképp természetközeli helyekre menjünk, és töltsünk kevesebb időt kipufogógáz közelében.

„Könnyű mondani! Hiszen egész nap a városban vagyok és a dugóban ülök.” – mondhatnánk. Ez esetben magunknak és a családtagjainknak is érdemes beszerezni egy légtisztító készüléket, ami a szobában, garzonban friss levegőt biztosít a pihenés, a relaxáció idejére. Többféle típusból válogathatsz az oldalunkon. Az egyik legnagyobb különbség a modellek között a teljesítmény, a töltés és a hatótáv.

Széles, magyar nyelvű kínálat a légtisztítóknál is

A Xiaomi egyik legmodernebb gépe például akár 60 nm hatótávon is képes hatékonyan tisztítani, ráadásul az egészen apró részecskéket is képes csapdába ejteni. Egy másik, szintén szuper tisztítókészülék részletes tesztjéről videó is készült, melynél a kb. 30 nm hatótáv érvényesül.

A kisebb teljesítményű, szintén hatékony tisztító és párásító funkcióval rendelkező darabok, melyek praktikusan hordozható verzióban és több színben is elérhetők a mindennapi élet kisebb helyszíneihez fejlesztettek ki. Ilyen lehet például az autó, a pici irodai szoba, az éjjeliszekrény, a kiságy, járóka melletti területek. Egy kisebb tartály, és kisebb hatótáv is jó lehetőség arra, hogy bárhol kiélvezhessük az egyébként csendes, éjjeli módra is váltható tisztító gépeink jótékony hatásait.

Kérdésekkel bátran forduljatok hozzánk az elérhetőségeinket!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr9315913084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása