Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

RHC5000 elektromos borotva - itt a tavasz, tegyük rendbe fazonunkat!

2022. március 21. - Azolcsosag.hu Dani

Ezen a héten egy hagyományos kialakítású elektromos borotvát, az Alfawise RHC5000 készüléket hoztam számotokra. Mivel manapság már szinte végtelen a kínálat az elektromos borotvák terén is, érdemes az alacsonyabb árkategóriájú termékek között körültekintően választani. Azonban az alacsony ár sokszor nem jelent egyet az alacsonyabb minőséggel is, ezt már számos cikkben bizonyítottuk. Nézzük meg tehát együtt, hogy egy olcsóbb elektromos borotva vajon képes-e hozni az elvárt teljesítményt és kényelmes használatot.

Kezdjük a csomagolással és a doboz tartalmával! A dobozban található tehát a használati utasítás, amely az alapokon túl borotválkozási tippeket és trükköket is megoszt a használókkal. A doboz tartalma továbbá maga az eszköz, annak USB töltőkábele, a borotvafej védelmére kialakított fej, és a szakállvágás méreteit szabályozó fejek is. Utóbbi a vágáshossz 1mm, 3mm és 5mm-es lehetőségei között enged majd választani. Ezek segítségével az egyedi igényekhez igazíthatunk, hogy milyen szakállhosszúságot szeretnénk elérni.

Nézzük meg részletesebben magát a borotvát. Az eszköz közepén található a viszonylag nagy méretű ki- és bekapcsoló gomb, nagyon jól látható helyen elhelyezve. Ezen kívül a gyártó ellátta egy LED fényjelzővel, amely az akkumulátor merülését és a töltés állapotát jelzi majd a használónak. Végezetül, a készülék alsó részén található a töltőcsatlakozó aljzata is. A készülék maga kényelmes fogást biztosít, 15x3x3 centiméteres méretével tökéletesen kézre áll. Alig 90 grammos tömegével igazán könnyű kis eszközről beszélhetünk. Ezen paraméterek alapján ideális lehet utazásokhoz is, hiszen igazán kis helyen is elfér, melynek köszönhetően könnyen hordozható. Utóbbit segíti vezeték nélküli használata is. Valamint kis méretének hála a fürdőszobában is könnyen elhelyezhető lesz majd, attól nem kell félnünk, hogy útban lesz. Markolata csúszásmentes borítású, ezzel egyszerűsítve balesetmentes használatát. 320 mAh-es akkumulátora egy órás használatot tesz lehetővé, melynek feltöltése pedig durván két órát vesz majd igénybe.

A borotvafeje a jelzett nyíllal megegyező irányban távolítható el, a fej cseréje pedig a gyártó ajánlása alapján félévente szükséges lesz. Használata kapcsán fontos kiemelni, hogy IPX4-es védelme nem teszi víz alatt használhatóvá vagy lemoshatóvá. Ez mindösszesen a ráfröccsenő víz ellen védi a készüléket, amely alapvető minden fürdőszobában található elektromos készülék esetében. Érdemes még megemlíteni, hogy 65 dB-es zajszintjével igazán csendes működés jellemzi majd.

Tovább haladva magára az eszköz használatára, kialakítása száraz és nedves borotválkozást is lehetővé tesz. Azonban száraz bőrön nem minden esetben nyújt túl kellemes vagy hatékony működést: viszonylag lassan és néha kicsit fájdalmasan tudja a szőrt eltávolítani. Fürdés után, nedves bőrön hatékonyabban működik, tehát ez mindenképpen ajánlott. A legjobb eredmény érdekében pedig borotvahabbal ajánlott használni, hiszen így tökéletesen és probléma nélkül működik majd. Mindez azonban az egyéni megszokástól és preferenciától függ, tehát ezt érdemes majd az első használatok során kitapasztalni.

Ezen kívül fontos megemlíteni, hogy a szakáll alakítására, valamint hajvágásra is használható lesz. Továbbá, más testrészeken, például hónaljon is kényelmesen használható. Anti-allergén kialakítása érzékeny bőrűek számára is ideálissá teszi – ez még egy nagy plusz, amelyet érdemes figyelembe venni.

Összességében elmondható, hogy ár-érték arányban egy szuper elektromos borotvát kapunk a pénzünkért. Sokoldalúan használható, kicsi és praktikus kialakítású eszköz, amely minden fürdőszobában hasznos lehet. Mindezt pedig alig ötezer forintért – szerintem igazán jó ajánlat.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr6017786244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása