Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Az erő veled van… ahol csak szeretnéd

A power bank kategória nyomában

2020. április 27. - Azolcsosag.hu Dani

Nem újkeletű találmány, de mégis mostanság kezd igazán elterjedté válni a power bank, vagyis a hordozható, külső akkumlátorok használata. Bátran kijelenthetjük, hogy a kísérleti időszakon túl, mostmár a termékkategória legjavát élvezhetjük.

Minden napra jut persze egy tech mánia a világban, amit próbálnak vagány, új köntösbe bújtatni, de az egyszerűség kedvelőinél az alapdarabok és egy-egy jól bevált termék is beváltja a hozzá fűzött reményeket.

azolcsosag_4_powerbank-compressor.jpg

Mi az előnye egy hordozható akksinak?

Mindenekelőtt szokták kiemelni a vezetéknélküliséget, mint meghatározó pozitívum mind a blootho, mind a power bank kategóriákban. Miért? Mert egy komolyabb irodai felszereltség manapság már legalább 3-4 egymáson át tekergő zsinórral vesz körül minket, amit a tapasztalt rókáknak nem is kell elmagyarázni, miért olyan bosszantók.

Vonzzák a port, beakadnak, nyikorognak, korlátozhatják a mozgásterünket. Ráadásul a különféle vezetékek hajlamosak az illesztéseknél, különösen a telefon töltők és head set-ek esetében, viszonylag hamar roncsolódni, ha nem figyelsz oda rendszeresen a tárolásra, elhelyezésre.

Nos, ez a vezetéknélküli kütyüknél nem fordulhat elő, a power bank esetében például bárhol és bármikor lehetséges a telefonok töltése kényelmesen mindenféle zsinór nélkül is. A zsebedben, az asztalon, utazás közben, vagy a konyhaasztalon is töltheted az okos telefonodat egyetlen kompakt, tenyérnyi eszközzel.

Milyen kategóriákat kínálunk?

Természetesen itt is találkozhatunk hátrányokkal, amik egyesek szerint apróbb fennakadásokat okozhatnak. Ilyen lehet például az a helyzet, mikor elfelejted feltölteni a power bank-ot. Akadnak már napelemes darabok is, de azt tudni kell, hogy önmagában ez a lehetőség nem elégséges a hosszútávú használathoz, egyfajta extra segítség csupán.

Nagyon szuper dolog, hogy márkától függetlenül működhet együtt a telefonod és a külső akksid, nem kell amiatt aggódnod, hogy nem lennének kompatibilisek. Ez az USB-s megoldásnak köszönhető. A teljesítmény viszont típusonként eltérő lehet, ezért szerencse, hogy nálunk részletes magyar leírásból tájékozódhatsz a részletekről. Ár szerint is érdemes szűkíteni a kategóriákon, hiszen ez is egy fontos szempont lehet, különösen, hogy az oldalunk egyik alapköve az, hogy élhető, praktikus és korrekt minőséget továbbítsunk elérhető áron.

Érdekességek

Az árak szempontjából már az 1000-5000 Ft-os kategória is kínálhat megoldást egyszerűbb igényekre, míg érdekességképp megemlítjük, hogy a Xiaomi termékei között megtalálható a legdrágább, 100 ezer forintos készülék. Bár itt a gyorstöltés, és az egyszeri két készülék töltése is érvényesül méghozzá brutál teljesítménnyel.

A hordozhatóság megkönnyítésére több terméket is akasztóval, karikával látnak el, hogy még kulcstatóként is magaddal vihesd a táskádban, kulcscsomódon rögzítve. Ami szintén nagy kedvenc a vásárlók körében az a melegítő és hőmérő funkcióval felszerelt töltő, ami különösen a hűvös időben lehet kellemes kiegészítője a nadrágzsebünknek, kabátzsebünknek.

A hidegben ácsorogva kesztyű nélkül is komfortos megoldást kínál a pötyögésre, de még egy hűvös autóbuszon, vagy irodában is jó szolgálatot tehet. Méretben is igyekeznek egyre kompaktabb, felhasználóbarát megoldásokkal előrukkolni a gyártók, így a mini kategória is egyre bővülni látszik a színekről és dizájnról nem is beszélve!

Kukkants be hozzánk, és válogass a széles palettából egy profi magyar nyelvű webshopon, rendelj biztonságosan és élvezd ki a kínai termékek sokszínűségét egy megbízható vevőszolgálaton és képekkel teli, állandóan változó kínálaton keresztül!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr5415645050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása