Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Úgy érzed a jelenlegi TV-d nem elég okos, de nem akarsz sokat költeni egy új TV-re?

2021. november 16. - Azolcsosag.hu Dani

Amennyiben úgy érzed a jelenlegi TV-d nem elég okos, de nem akarsz sokat költeni egy új TV-re... Felokosíthatod ezzel az olcsó, de hasznos kis kütyüvel. Ebben a cikkben bemutatjuk nektek az X88 Pro 10 médialejátszót minden specifikációjával és felhasználási területével együtt!

Először, nézzük meg együtt, hogy mire is jó egy ilyen médialejátszó TV Box. Lényegében, a hagyományos tévékkel együtt használva elérhetővé teszi, hogy az okostévék által kínált funkciókat te is korlátozás nélkül élvezhesd. Tehát használhatod filmek, sorozatok megtekintésére, zenehallgatásra, stream szolgáltatások használatára, de akár még játékra is. Ugye milyen jól hangzik?

Specifikációk
A Box a külsejét tekintve aligha fog szépségversenyt nyerni, de nem is ezért választja az ember, hanem az ár-érték arányáért. Kezdjük is ott, hogy egy sima Android 10-et futtat a gép operációs rendszer gyanánt, ami viszonylag friss megoldás. Így kompatibilitás szempontjából nem lesz problémánk és még frissítésre is lesz lehetőség. A rendszer nagy előnye a hasonlóan Android rendszert futtató társaival szemben, hogy minden olyan alkalmazást letölthetünk a Play Áruházból, amit telefonon vagy tableten használunk, mivel nem korlátozta le a gyártó. A Box lelke egy Cortex-A53 négymagos processzor, melyet egy Mali-450-es grafikus vezérlő hajt meg. Memória és tárhely szempontjából a gyártó elég sok opciót kínál egészen a 2GB memória 16GB tárhely kombinációtól a legerősebb 4GB RAM 128Gb ROM lehetőségig. Tekintettel a termék nagyon kedvező árára, érdemes a legerősebb specifikációt választani - így biztos, hogy bármire is használjuk az eszközt, nem lesz probléma a teljesítménnyel. A médialejátszó továbbá kapott egy óra és állapotjelző kijelzőt is, így minden fontosabb beállítást azonnal látunk rajta, mint például a Wifi kapcsolatot is.

A legfőbb dolog ugyanakkor, amit egy ilyen terméknél illik megemlíteni, az a támogatottság a hazai szolgáltatók applikációi felé, ami szerencsére itt sem marad el. A Play Áruházból ezeket is gond nélkül le tudjuk tölteni, ezáltal élvezhetjük az akadásmentes TV nézést. Multimédiában szintén verhetetlen, a legtöbb videóformátumot és hangformátumot felismeri és lejátssza, továbbá 4K felbontásra is képes.

Perifériák és tartozékok
A funkciók korlátlan kihasználása érdekében fel van szerelve a legmodernebb 5G Wifi kapcsolattal, LAN kábel is köthető rá, illetve Bluetooth 4.0-val és USB porttal is rendelkezik. Utóbbi kettő lehetőség azért is fontos, mivel akár vezetékes vagy vezeték nélküli billentyűzetet és egeret is csatlakozhatunk hozzá. Mindezzel növelhetjük a saját komfortunkat, ha netalán játékra vagy munkára is befognánk az eszközt, illetve külső merevlemezről vagy pendrive-ról is játszhatunk le tartalmakat. A dobozban a médiaboxon kívül találunk még egy távirányítót, egy HDMI kábelt, tápegységet és a használati útmutatót.

x88_pro_10.jpg

Praktikus tanácsok
Amennyiben korábban nem használtál hasonló eszközt, fontos a vásárlás előtt tájékozódni a lehetőségekről, specifikációkról, felhasználási területekről. Mivel az alapvető cél, amire használni szeretnéd befolyásolja, hogy milyen erősségű változatot érdemes választani, ezt is előnyös előre eldönteni. Továbbá, hogy a kézhez vétel után egyből korlátlanul élvezhesd a funkcióit, ne felejtsd el a perifériákat is időben beszerezni hozzá.

Összességében nagyszerű választás lehet, ha egy ilyen eszközt keresünk, mivel csupán egy minőségi HDMI kábel áráért juthatunk hozzá egy erős, megbízható és minden igényt kielégítő kütyühöz. Sokrétű felhasználási lehetősége miatt minden fogyasztói csoport nagyszerűen tudja kihasználni a kínált funkciókat. Ha tehát már régóta szeretnél egy okostévére beruházni, talán ez a megoldás pénztárcabarát alternatívát kínál.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr5716757188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása