Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Xiaomi Mijia Pro 45KM, a legjobb városi elektromos roller!

2019. augusztus 15. - azolcsosag Dani

Az idő pénz, a séta fárasztó, főleg, ha minden nap sokat kell sétálni. A Xiaomi legújabb elektromos rollere azonban olyan mértékben felgyorsíthatja a napunkat, hogy akár többször is leülhetünk teázni, kávézni, vagy akár egy jó hosszú ebédszünetet tartani.

xiaomi-mijia-electric-scooter-pro-first-review-2019-wovow_org-002.jpg

A Xiaomi Mijia Pro 45KM elektromos roller az egyik csúcsmodell, mely jelenleg a piacon a rollerek kategóriájában kapható, és egészen elképesztő, 45 km-es hatótávval rendelkezik, tehát akár átszelhetnénk vele egész Budapestet és még mindig lenne benne szufla.

Az EU raktárból megrendelhető elektromos roller modernizálja a közlekedést és rengeteg időt spórolhat számunkra napi szinten, melyet hasznosabban is tölthetünk annál, minthogy lassan az utcákat járjuk a buszmegállókig és vissza.

A Mijia Pro 45KM-be a legmodernebb alkatrészek, elektronika és akkumulátorok kerültek, melyekkel jelenleg az elektromos rollerek piacán találkozni lehet. A 300 W-os kerékmotor, mely rövid ideig 600W teljesítményt is képes leadni, biztosítja az "eszeveszett" maximális 25km/h sebességet, mely jelenleg engedélyezett ezekre a járművekre.

104792861328140584-003.jpg

Nem kell attól félni, hogy valamely nap megállunk vele az utca közepén, ugyanis a 12,8Ah / 37 V Li-ion akkumulátor rengeteg szuflát biztosít számunkra az egész napos utazáshoz, és 45 km-es hatótávja akár hetekre is elég lehet, ha nem teszünk meg vele naponta túl nagy távokat, csak mondjuk a tömegközlekedés között süvítünk vele az utcán.

A 474Wh kapacitású akkumulátor igazán kellemes hatótávot ígér biztosít, mint említettük, mely egyébként az elődhöz képest 15 km-el jobb. Az előző Xiaomi elektromos roller max hatótávja csak 30 km volt. A Xiaomi Mijia

Pro 45KM elektromos roller három különböző üzemmóddal érkezik, melyek az energiatakarékos, standard és a sport mód. Mindegyikről gyorsan levehető, hogy mire való, érdemes tehát abba a módba tenni a rollert indulás előtt, ami az igényeknek megfelel. Sztenderd a városban való navigáláshoz, takarékos, ha még azért haza akarunk vele jutni és a teljesítmény nem számít, továbbá sport, ha egy kicsit oda akarunk pörkölni az utaknak. A Mijia Pro 45KM elektromos roller használata biztonságos és praktikus.

104792861328140584-001.jpg

Erős fékekkel és 8,5 hüvelykes gumi anyagú felfújható kerekekkel érkezik, melyek jó tapadást és irányíthatóságot biztosítanak (habár esőben azért vigyázzunk vele). Az első keréken egy E-ABS rendszer található a megcsúszások ellen, a hátsó keréken pedig egy erős fékpár kapott helyet. A legjobb a mai elektromos rollerekben, hogy egy mozdulattal összecsukhatók.

Ez a Mijia Pro-ra is igaz, melyet szállíthatunk villamoson, buszon, metrón vagy akár kocsi csomagtartójában is. A roller egyébként rendkívül fejlett.

A kormányrúd alatt található egy digitális panel, mely kijelzi az aktuális sebességet, töltöttséget, Bluetooth elérhetőséget, aktuális üzemmódot és az alkatrészek épségét is, továbbá jelzi, ha a roller valamely része meghibásodott, javításra szorul.

A Xiaomi új elektromos rollerével egyszerűen komfortos és praktikus a mindennapos közlekedés. Sok időt és energiát spórolhatunk azzal, hogy nem kell mindenhova gyalogolni. Érdemes tehát kipróbálni! Városiaknak előszeretettel ajánljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr6915010512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása