Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Így tudsz modern játékokkal a legolcsóbban játszani

2022. április 24. - Azolcsosag.hu Dani

A mai modern játékokkal sok esetben csak a legújabb PlayStation vagy Xbox megvásárlása után tudunk játszani. Nagyon sok játék nem jön ki PC-re, sem okos telefonra, így néha nehéz a kedvenceket kipróbálni. Most egy érdekes kis eszközt hoztam nektek, az android tv boxot, amellyel ti is könnyedén játszhattok a legmodernebb játékokkal. Nézzük meg együtt, miről is van szó!

Ennek az eszköznek a segítségével tv-t lehet okosítani, azonban okostévé esetén is nagyon jól tud jönni. Kezdjük talán magával a csomaggal, amely az eszköz mellett tartalmaz egy távirányítót, egy tápadaptert és egy hdmi kábelt. Az eszközhöz számos csatlakozási lehetőséget biztosítottak, hiszen két usb porttal, egy microSD kártyaolvasóval, egy tápcsatlakozóval, egy hdmi és egy ethernet portot, egy optikai hangkimenetellel és egy 3.5 av csatlakozóval is ellátta a gyártó. Maga az eszköz igazán kis méretű, tehát a tévé készülék mögé is tökéletesen elhelyezhető, senkit nem fog zavarni a napi teendőkben. Igazán dizájnos megjelenésű, a tetején lévő LED világítás aszerint változik, hogy éppen mire használjuk az eszközt az adott pillanatban.

Az eszköz android 11-es rendszeren fut, amely szerencsére nagyon gyorsan működik, igazán rövid válaszidővel váltogathatsz az applikációk között. Ezen kívül kapott egy 4 magos processzort, 4 GB ramot, valamint 64 GB tárhelyet - utóbbi a microSD kártyaolvasónak köszönhetően természetesen még tovább bővíthető.

Használata igazán egyszerű, hiszen a hozzá kapott távirányítóval lehet navigálni és appokat letölteni a play store-ból. Ennél természetesen még kényelmesebben használható egérrel, billentyűzettel, de még akár kontrollerekkel is. Mivel bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, könnyen tudjuk bármely konzol kontrollerét vezeték nélkül csatlakoztatni. A modern játékokat cloud gaming segítségével érhető el – ez vezetékes kapcsolattal ajánlottabb, mivel wifinél a válaszidő sajnos érezhetően rosszabb lehet. Játékok esetében helyi streaminget vagy xcloudot lehet választani – előbbihez pc, utóbbihoz pedig előfizetés lesz majd szükséges. Látható tehát, hogy a playstore-ból letöltött modern játékokat kényelmesen használhatjuk anélkül, hogy egy drágább játék konzolra kelljen befektetni.

Azonban ezen kívül mindennapi használatra is igazán nagyszerű lehet, hiszen egy nem okos tévével összekötve is biztosít böngészőt, mint például a Chrome, Youtube-ot, Plexet és egyéb hasznos applikációkat. Az extra kényelem kedvéért pedig csatlakoztatott kontrollerrel is bekapcsolható, így még kényelmesebben és gyorsabban használható a rendszer. Összességében tehát igazán jó befektetés lehet mindenki számára, aki okos televízió nélkül is szeretné kiélvezni a különböző népszerű applikációk kényelmét. Segítségével még kényelmesebben, a kanapéról lehet zenét indítani, filmeket streamelni, böngészőt használni, valamint különböző játékokat kipróbálni. Mindez 17 ezer forintért már elérhető, tehát sokak számára lehet nagyszerű megoldás.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr617815657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása