Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Hallasd a csodás hangod! Synco P1L

2023. március 06. - Azolcsosag.hu Dani

A mostani cikkben a Synco P1L vezeték nélküli mirofont szeretném bemutatni nektek. Kialakítása és tárolója miatt leginkább egy vezeték nélküli fülhallgatóhoz hasonlít. Kimondottan ideális vlogok és podcastok rögzítéséhez, hiszen kényelmes és jó minőségű megoldást kínál a videók és hangok felvételéhez.

Kezdjük a csomagolással. Minimalista kis méretű dobozban találhatjuk meg. A csoamag tartalma egy leírás valamint maga a mirofon. Emellett a csomag része még egy USB-Jack átalakító és egy USB-C kábelt. A töltődoboz tetején láthatjuk a töltöttségi szintet, amely nagyon praktikus, hiszen a használója így sosem felejti el a töltés szükségességét. Emellett nagyon dizájnos is, feldobja a mikrofon kinézetét. Oldalt található meg az USB-C csatlakozó, amely segítségével a töltést tudjuk majd végezni, valamint a töltöttségi szintet jelző LED kapcsoló gombja is itt helyezkedik el.

A töltődoboz kinyitása nagyon egyszerű, egy nyomással ki is nyílik a fiók, amelyben magát a vevő egységet találjuk. Ezt kell majd a telefonunkhoz csatlakoztatni. Valamint itt található meg a csiptetős mikrofon is. A vevő egységet lightning csatlakozóval és USB-C csatlakozóval is választhatjátok. A vevő  egységen találhatunk még egy USB-C csatlakozót abban az esetben is, ha lightning változatot választjuk. Ennek oka, hogy amennyiben az egy darab lightning portot épp használjuk telefonunkon, akkor az átalakító segítségével ugyanúgy használhatjuk majd.

A csiptetős mikrofon egység minimalista dizájnú. Azaz mindösszesen egy LED töltöttség jelzőt, valamint egy gombot helyeztek el rajta. Mindkét eszköz mágnesesen rögzítve van a tároló dobozban, mindez nagyon praktikus tárolást és használatot, valamint kivételt eredményez. Mindkét eszközről elmondhatjuk, hogy kicsi és kompakt kialakításuk ideálissá teszi őket mindennapos használatra, hosszabb utazásra is.

Praktikus kialakítása mellett használata is elképesztően egyszerű és felhasználó barát. Egész egyszerűen az említett vevőt kell a telefonhoz csatlakoztatni. Ezután videó felvétel vagy hangrögzítő használata során automatikusan ezt a mikrofont fogja használni a telefon a beépített telefonos mikrofon helyett. Mindezt akár öt órán keresztül és 50 méteres távolságból is használható. Azonban optimális esetben – azaz nagyobb bútorok és zavaró tényezők nélkül – akár 150 méteres távolsággal is működik.

A kialakításnál és praktikus használatnál azonban sokkal fontosabb a minősége, tehát ezt is nézzük meg. Mivel aktív zajszűréssel és visszhangszűréssel is rendelkezik, emiatt minősége igen jó. Ennek segítségével a háttérzajok, zenék, közlekedési hangok is minimalizálhatók.

Összességében elmondható, hogy az áráért cserébe egy nagyon praktikusan használható és kompakt eszközt kapunk. Zajszűrésének köszönhetően nem csak otthoni környezetbe ideális, hanem akár utazás során is jó minőségű hangot rögzíthetünk segítségével videóinkhoz. Mindezek miatt vloggerek számára kimondottan ajánlott kis eszköz, amely nagyban meg tudja könnyíteni a munkát.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr9418065708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása