Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

[TESZT] Redmi Buds 3 Pro | Minőség olcsón!

2022. június 23. - Azolcsosag.hu Dani

A mai napra egy nagyszerű vezeték nélküli fülhallgatót, a Redmi Buds 3 Prot hoztam nektek. Habár fülhallgatókat és hangszórókat viszonylag nehéz cikkben vagy videóban értékelni . hiszen hangzásuk nem adható át a valóságnak megfelelően – a Redmi Buds 3 Pro specifikációi és extrái biztosan téged is meg fognak győzni. Lássuk, hogy mit is kapunk a pénzünkért.

A csomagolása a termék tényleges méretéhez képest viszonylag nagyobb, ezzel védve a benne található tojás alakú töltőt. A bölcsőben találhatjuk magát az eszközt, alatta pedig a c-type töltőkábelt, valamint három pár eltérő méretű gumiharangot. Valamint természetesen több nyelven elérhető használati utasítás is tartozik a csomaghoz.

A tojás, ahogy azt megszoktuk hasonló eszközöktől, tárolásra és töltésre is használható lesz majd. Kényelmes méretű és kialakítású, mágnessel záródik majd. Az oldalán található gomb segít majd a töltöttség könnyű ellenőrzésében: ugyanis ennek a gombnak a megnyomásakor a felette lévő LED pár másodperces állandó világítása jelzi, hogy még megfelelő a töltöttségi szint. Ellenkező esetben – amennyiben az állandó fény helyett villogni kezd – töltés lesz szükséges. Az eszköz egyik nagy extrája, hogy nem csak vezetékkel tölthető, hanem bizony vezeték nélküli töltőre helyezve is meg tudjuk tenni.

Rátérve a technikai paraméterekre, egy 470 mAh-es akkumulátor található benne, melynek teljes töltési ideje két óra. A rendszer gyorstöltési funkcióval is rendelkezik, azaz 10 perces minimális töltéssel is képes egy 3 órás működési időt nyerni. Egy töltéssel 28 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, amely azonban nyilván a használat paramétereitől, többek között a hangerőtől is függ. A tok súlya a fülesekkel együtt is 55 gramm, mérete pedig 65x48x26 mm – tehát láthatóan kis méretű eszközről beszélünk. Ez ideális és praktikus használatot eredményez utazáshoz és aktívabb napokhoz is, hiszen könnyen zsebre tehető. 

A fülesek tapintása kellemes, gombokkal nem rendelkezik. Helyette bizonyos érintésekkel tudjuk majd irányítani az eszközünket. Ezeket nézzük meg kicsit részletesebben. Két érintés a hívás fogadás, valamint a zenék elindítása és szüneteltetése érhető el. Egy hosszú nyomással a zajszűrés és a transzparens mód között tudunk váltani. Három koppintással pedig a hívás befejezése vagy a következő számra váltás lesz majd lehetséges.

Három mikrofont helyeztek el rajtuk, amely a 35 dB-es zajcsökkentésnek köszönhetően nagyszerűen használható majd telefonáláshoz is. Az eszköz Bluetooth 5.2 rendszerrel tud majd csatlakozni telefonunkhoz, valamint stabilabb kapcsolatot és minimálisabb késleltetést eredményez az eszközök között. Ezen kívül érdemes tudni, hogy két darab 35 mAh-es akkumulátorral lettek ellátva. IPx4-es vízálló funkciója szintén nagyon hasznos, hiszen védi eszközünket a ráfröccsenő víztől. Hasznos lehet továbbá, hogy egyszerre két eszközt tudunk hozzá csatlakoztatni. Valamint érdekessége, hogy érzékeli, amikor kivesszük fülünkből, és ebben az esetben automatikusan szünetelteti a zenét – ez pedig nem csak zenelejátszó használata esetében, hanem rádió vagy Youtube használata közben is elérhető funkció.

Használatukhoz és eszközhöz való párosításhoz semmilyen szoftverre nincs szükség, a bölcső felnyitása és a gomb hosszan tartó nyomva tartása után a bluetooth-al elérhető eszközök listájában már meg is fog jelenni. Xiaomi telefonnal történő használat esetében még egyszerűbb a párosítás. Ebben az esetben a bölcső felnyitásakor már meg is jelenik egy üzenet a telefonon és lehet is párosítani. Valamint hasznos még tudni, hogy Xiaomi telefonnal használva plusz egy funkció lesz elérhető, hiszen ebben az esetben az adaptív zajszűrés mértékét is be tudjuk majd állítani.

Összességében egy jó hangminőségű és nagyszerűen használható, számos kényelmi funkcióval ellátott eszközről beszélünk, amely igazán megéri az árát.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr4717865139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása