Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

5 GHz-es wifi mindössze 2 dollárért, avagy az Alfawise csoda TV box

2019. május 08. - azolcsosag Dani

A 2.4 GHz-es frekvenciasáv wifi kapcsolaton csúcsidőben olyan, mintha Pest utcáin ülnénk a forgalmi dugóban reggel 8-kor és délután 5-kor.

Rengeteg forgalom, interferencia és lassú kapcsolat jellemzi, ezért sokan szeretnének az 5 GHz-es frekvenciasávra váltani, azonban ehhez drága router-ek kellenek.

Vagy mégsem? Egy modern TV box-al is megoldható a feladat, azonban az 5 GHz-es tv box-ok minimum kétszer annyiba kerülnek, mint a 2.4-esek. Itt is van azonban kivétel!

8zl6qvx.jpg

Az Alfawise A8 Pro 2.4GHz + 5GHz TV Box egy piszok olcsó alternatíva, ha mindkét frekvenciasávon szeretnénk internetezni, és 2 dollárért hozzáférünk a sokkal hatékonyabb és kevésbé telített 5 GHz-es sávhoz is, ami egy jóval kellemesebb internetkapcsolatot eredményez.

Az 5 GHz-es sáv előnyei tartozik, hogy több csatorna érhető el az adatforgalom lebonyolítására. Képzeljük el úgy, mintha folyamatosan a buszsávban közlekednénk legálisan a dugó mellett.

alfawise_a8_pro_1_896x896.jpg

A 3D HD filmek stream-elése sem okoz gondot, ha az Alfawise A8 Pro 2.4GHz + 5GHz TV Box-ot használjuk, hiszen az 5 GHz-es sávon gyors, stabil kapcsolatot élvezhetünk.

Mint minden modern TV box, az A8 is összeköthető okostelefonnal, és szerencsére már az Android 8.1-et kapjuk hozzá 2GB RAM-al + 16GB eMMC-vel, így ez az eszköz kétszer olyan gyors, mint az átlagos tv box-ok.

Az igen fejlett Mali-400 MP grafikus gyorsítónak köszönhetően az A8 támogat 4K-s 10-bit-es H.265 video formátumú videókat 60fps-en, továbbá 3D filmeket és VR játékokat is, a navigálás pedig rendkívül dinamikus az RK3229 Quad Core processzornak hála.

alfawise_a8_pro_7_896x896.jpg

Az A8 mindemellett egy elképesztően multifunkciós TV box, ugyanis a stabil internetkapcsolat biztosítója mellett multimédiás eszközként is funkcionál. Képes jelet fogadni HDMI, AV, Ethernet, USB és SD kártyán keresztül is.

A terméknek van egy Pro változata is, mely még jobb internetkapcsolatot biztosít, azonban az alap A8 is szolid választás, ha elegünk van a rossz netből, és fontos a kényelmes házimozi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr2514804408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása