Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Modernitás praktikus kivitelben: Lenovo Watch X Plus vízálló vezeték nélküli Bluetooth okosóra

2019. március 19. - azolcsosag Dani

Az okosórák már abszolút nem számítanak újdonságnak a piacon, azonban, a legtöbb esetben, ha igazán jó minőségű órát akarunk, akkor azért igen borsos árat kellett eddig fizetni. Nos, ezúttal a Lenovo X Watch Plus áll blogunkon a reflektorfényben, mely úgy tűnik, hogy meghazudtolja ezt a helyzetet.

Ez ugyanis egy egészen olcsó okósóra ahhoz képest, hogy milyen felszereltséggel rendelkezik és milyen minőséget képvisel. Ha egy esztétikus, jól kinéző és praktikus okosórát keresel, akkor jó eséllyel megtaláltad a tökéletes darabot a Watch X személyében.

Egy kifejezetten sokoldalú termékről van szó, mely rendelkezik pulzusmérő, ébresztőóra funkcióval, továbbá hőmérővel, barométerrel és egy Anti-Lost móddal is.

A beépített HRM pulzusmérő funkciója valós idejű visszajelzést biztosít, így kiválóan használható sportolás közben teljesítményünk mérésére.

Ha mindig tudni szeretnénk környezetünk hőmérsékletét, akkor valós idejű hőmérséklet-monitorozás és környezeti hőmérséklet mérés áll rendelkezésünkre a hőmérőnek és a barométernek köszönhetően.

1533207665145175.jpg

A Lenovo Watch X legnagyobb előnye, hogy jó okosóra lévén összeköthető okostelefonunkkal Android vagy iOS oprendszereken keresztül (Lenovo eszközzel a leghatékonyabb), és rengeteg extra lehetőséget nyit meg előtted, többek között az Anti-lost mód használatát is, mely aktiválásakor az óra rezgéssel riaszt, ha az okostelefon több mint 10 méterre van az intelligens órától.

Az okosóra természetesen Bluetooth-val is fel van szerelve, mely lehetővé teszi a praktikus hívást, válaszolás, hívóazonosítást és a hívó nevének megjelenítését is.

1534845032619843.jpg

Külsőre ennek az órának a megjelenése egészen páratlan. Gyönyörű szép zafír üveg fedi le az előlapot, mely 9H keménységű és szinte mindennek ellenáll.

Az óra 80 m-ig vízálló, tökéletes lehet búvárkodás mellé is. Rendkívül praktikus kis kiegészítő, ha egy megfizethető árú, de remek funkcionalitással rendelkező okosórát keresel!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr9914689844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása