Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

[TESZT] Lokmat Attack 3 | A nagyra nőtt okosóra...

2022. november 07. - Azolcsosag.hu Dani

A mai napra a Lokmat Attack 3 okosórát hoztam nektek. Az átlagos okosóráktól jelentősen eltér, amely már első ránézésre is látszik, hiszen mérete a megszokottnál igencsak nagyobb. Nézzük meg, hogy jelentős mérete vajon jelentős teljesítménnyel és extra funkciókkal párosul-e.

Kezdjük a dobozzal, amely átlátszó tetején keresztül már rá is láthatunk az órára. Ez alatt található meg az óra egy piros tartóban, amely szintén kivehető Maga az óra alatt találjuk majd a viszonylag rövid leírást, valamint egy töltőkábelt, amely mágnesesen csatlakozik majd az óránk hátsó oldalához. Véleményem szerint ez jóval kényelmesebb használatot és töltést eredményez a megszokott bepattintós megoldáshoz képest.

Térjünk rá az óra jellemzőire és méreteire. Kijelzője 1,28 inches full-touch TFT, melynek felbontása 240x240 pixel. Ehhez gyárilag kapunk majd egy védőfóliát, ami védi kijelzőnket a karcolásoktól és ütésektől is. És akkor a már korábban beharangozott méretet is fontos megemlítenünk: 55x54 mm és 67 gramm. Látszik tehát, hogy az átlag okosóráknál jóval nagyobb. A kinézetéhez hozzá tartozik szíja is, amely szilikonból készült pánt, ez 9 és 13 centiméteres hosszúságú. A műanyag óraváz IP67-es védelemmel ellátott, tehát a zuhanyzás, valamint az esőben való kinti viselete semmiképp nem fog problémát okozni.

Az óra fehér, fekete és pink színekben érhető el. Az óra jobb oldalán két gomb helyezkedik el. A felső megnyomásával a képernyő felébreszthető, vagy pedig kikapcsolható. Az alatta lévő gomb azonban testre szabható, amely által viselője nagyszerűen tudja majd az egyedi igények alapján alakítani. Emellett pedig – amennyiben az óra egyik menü pontjában vagyunk – vissza lépésként is funkcionál egyben. Az óra hátoldalán pedig a szenzorokat találjuk, melynek köszönhetően a készülék méri pulzusunkat, vérnyomásunkat, valamint ecg-t és véroxigén szintet is. Ahogy már fent említettük, a mágneses töltő csatlakozó is az óra hátoldalán kapott helyet. Nagyszerű extrája a szintén hátoldalon található hangszóró. Ugyanis az óra 4.0 bluetooth-on keresztül hívások kezdeményezésére és fogadására is használható. Fontos továbbá az akkumulátorra is kitérni, amely 600 mAh-es, feltöltése pedig körülbelül két órát vesz igénybe. Mindez pedig átlagos használat mellett öt napot biztosan kibír. Az öt napos üzemidő – bár kevésnek hangozhat – a többi piacon lévő okosórához képest még talán az átlagnál többnek is számít.

Beállítása és használata igazán egyszerű. A bekapcsolás és nyelv kiválasztása után a hozzá szükséges telefonos applikációban kell hozzáadnunk az eszözünket. A pár másodpercig tartó párosítás után az Eszköz menüpont alatt van lehetőségünk az óránk testreszabására. Itt érdemes az értesítéseket saját preferenciánk szerint beállítani, az elérhető számlapok közül választani.

Ezután a használata szintén nem nehéz. A jobb felső gombbal történő kezdés után felülről tudjuk lehúzni a gyorsbeállításokat, ahol a fényerő szintjét tudjuk módosítani és különböző ’ne zavarj’ módokat beállítani. Amennyiben jobbról balra húzzuk el, akkor a menüt tudjuk előhozni. Itt taálhatjuk a hívásnaplót, zenevezérlést, értesítéseket, és a sport menüpontot. Itt számos sport tevékenységet tudunk monitorozni: séta, futás, kirándulás, foci, pingpong. Emellett természetesen a lépést is számolja, beállíthatók fizikai paramétereink, és az alvásunkat is monitorozza majd. Végezetül külön pontban találjuk a pulzus, vérnyomás, ecg és véroxigén mérés indítását.

Mindekezen felül az órával telefonunk kameráját illetve zenelejátszóját is könnyedén tudjuk irányítani. Utóbbi sportolás közben nagyon hasznos tud lenni. Végezetül természetesen a többi alapvető funkciót is biztosítja, azaz készülék keresése, ébresztő beállítása, stopper indítása, naptár megtekintése.

Összességében az áráért számos funkcióval és megfelelő üzemidővel ellátott órát kapunk. A kérdés leginkább az, hogy vajon a nagy mérete számunkra előny, vagy pont hogy hátrány. Ezt azonban mindenkinek a saját véleményére bízom.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr6917972864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása