Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Vandy Vape Pulse X, a közel tökéletes e-cigi!

2019. január 18. - azolcsosag Dani

Sok e-cigit és kiegészítőt mutattunk már be, ezúttal pedig a Vandy Vape Pulse X 90W Squonk Kit-en van a reflektorfény, mely egy alulról adagolós, az RDA kedvelők körében igen népszerű e-cigi csomag, és sokak szerint egyébként rendkívül közel áll a tökéletes e-cigihez.

Webáruházunkban 18.990 ft-os áron rendelhető meg, és rengeteg extrával várja a kezdő és haladó vape-eseket is.

A dobozt kibontva elénk tárul a tartalom, mely egy használati utasításból, egy garanciakártyából, pót- és extra alkatrészekből, egy kis csavarhúzóból és imbuszkulcsból, továbbá egy plusz 510-es csatlakozóból áll.

A csavarhúzó és imbuszkulcs a szereléshez szükséges, az extra 510-es csatlakozó pedig azért jön jól, mert betekerve a bázis aljára lehetővé teszi, hogy magát a Vandy Vape Pulse RDA-t Squonker és sima készülékkel is lehessen használni anélkül, hogy a liquid hibásan folyna.

Magára a termékre az abszolút sokoldalúság és a praktikusság jellemző, mivel egy USB kábellel lehet tölteni, és frissíteni (későbbi feature). Érdekesség, hogy a csomagban egy 18-650-es átalakító is található, mely a nagyobb akksik használatát teszi lehetővé, továbbá 2 topcap is érkezik, melyek közül az egyiknek állítható a levegője is.

vandy-vape-pulse-x-90w-squonk-kit_63392_1545959619_600x600.png

Kisebb hátránya a csomagnak, hogy Squonker kit-ről van szó, tehát nincs benne vatta, ezt a felhasználónak kell biztosítani. A mod maga rendkívül szép, raktak rá a gyártók egy frankó kerek tűzgombot, egy pici kijelzőt, melyen csak a legfőbb adatok látszódnak, viszont olyan durva fényereje van, hogy 80%-os módon is a legerősebb napsütésben is bőven jól látható. A mod előnye, hogy a kijelző jól bele van süllyesztve, így egy esetleges esés során szinte biztos, hogy nem esik baja.

A ház maga üvegszálas fémből készül, mely kifejezetten strapabíró. A hátlap könnyen levehető (érdekes, hogy 2 oldalról is levehető), elénk is tárul a mágnes és az akkumulátor mely könnyen hozzáférhető, és egyáltalán nem lötyög a házban.

A folyadéktartály szintén könnyen kivehető és utántölthető. A készülék vezérlése kifejezetten egyszerű. A plusz gomb és a tűz gomb egyszerre lenyomva tartásával le lehet zárni a készüléket, lezárás után pedig ugyanígy feloldani, így nem indul be feleslegesen. A kijelzőn található egy P betű, ez azt jelenti, hogy a készülék teljesítmény módban van.

vandy_vape_pulse_x_bf_90w_starter_kit_resin.jpg

A módok között lehet váltogatni a tűzgomb háromszori megnyomásával. Bypass, Vary Volt (feszültség szabályozása), hőmérséklet szabályzás (Farenheit-ben) és teljesítmény értékek kiválasztása (90W-ig) érhetők el, de a plusz és mínusz gomb egyszerre történő lenyomásával egy almenü fogad minket, ahol tovább lehet finomhangolni a készülék működését olyan extrákkal, mint például a fényerő és az előfűtés.

A Vandy Vape Pulse X 90W Squonk Kit egy all-in-one (minden az egyben) csomag, melyben mindent megtalálsz ahhoz, ami manapság a kellemes e-cigizéshez szükséges!

A gyártó saját Vandy chipjével ellátott processzorok kifejezetten egyszerű, mégis sokoldalú használatot tesznek lehetővé, maga a készülék pedig fel van szerelve túlmelegedés elleni védelemmel, rövidzár elleni védelemmel, túlfeszültség védelemmel, továbbá figyelmeztet, ha a töltöttségi szint túl alacsony. A 184 grammos Vandy Vape remek útitárs lehet kirándulásokon és városi élet során is, hiszen könnyen elfér egy kis zsebben, valamint súlya sem nagy.

Ha kezdő vape-es vagy és első szettedet keresed, vagy már van e-cigid, de szeretnéd bővíteni az arzenált, akkor a Vandy Vape Pulse X 90W Squonk Kit remek választás lehet. Minőségi termékről van szó, mely sok éven keresztül jól fog szolgálni. Ideje megrendelni még ma!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr2314570082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása