Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Smok - TFV12 Prince: dizájnos és sokoldalú e-cigi tank olcsón!

2018. június 13. - azolcsosag Dani

Az e-cigik piaca igen népszerű manapság, ezért már mindenféle színben, méretben, árkategóriákban és mod-okkal lehet vásárolni őket a kellemes puffogtatás érdekében. Az egyik legfontosabb alkotója a modern e-cigiknek a tank, ami tárolja a folyadékot és persze nem engedi, hogy az a szánkban kössön ki mielőtt gőzzé alakulna.

Rengeteg különböző tank vásárolható meg manapság a piacon, és a kezdők sokszor bajban is vannak, hiszen nem tudják, hogy mennyiért éri meg és milyen tankot választani (ellenállás, töltés helye, teljesítmény, stb).

Ezúttal a e-cigaretta tank modell kerül bemutatásra, mely egy kifejezetten költséghatékony választás azoknak, akik olcsó e-cigit keresnek, vagy még nem akarnak túl sokat költeni első teljes e-cigijükre.

A dobozt kinyitva elénk is tárul az igazán izgalmas szivárványszínekben tündöklő tank, mely alatt további kiegészítő alkatrészeket találunk, névlegesen két porlasztót, egy tömítőgyűrűt, valamint egy pótpalástot. Magán a tankon egy előre telepített porlasztó van, és feltéve bármely mod-ra hamar ki is derül, hogy bizony elég vaskos jószágról van szó.

prince_tanks_79152_1510854209.jpg

A tank 8 ml folyadék, avagy likvid befogadására képes, és mint általában a legtöbb Smok modell, alsó levegőztetésű és felől töltős. A tank töltése rendkívül egyszerű, ugyanis a szájrésznél elegendő egy gombot megnyomni, majd a szájrészt elhúzni, és már lehet is utántölteni az eszközt. Az előre beszerelt Prince Q4 porlasztómag 0.4 ohm-os, 40 - 100W teljesítményt tud leadni, ideálisan azonban 60 - 80W-on üzemel. Szép füstöt produkál, ha ez a cél, de az egyenletesebb, kisebb puffogtatásoknál is jól teljesít.

A jó hír, hogy a csomaghoz jött 2 másik porlasztó is, melyek közül egy a 0.15 ohm-os X6 mag, egy pedig a 0.12 ohm-os T10 mag és 80 - 100W-on üzemelnek ideálisan. A Smok TFV12 egy kifejezetten sokoldalú modell, mely sok más hasonló porlasztós tankot könnyedén leköröz. Egyszerű használhatósága és kiváló specifikációi kiváló miatt jó választás lehet árkategóriájában, ha középkategóriás tankokat keresünk modunkhoz.

smok-tfv12-prince-2.jpg

Meg kell hagyni, hogy nem a legerősebb tank, azonban aki két méteres füstöket szeretne produkálni, annak egyértelműen nem ebben az árkategóriában és teljesítményben érdemes nézelődnie. A TFV12-es egy olcsó és dizájnos választás, az elől töltős tank pedig rendkívül könnyűvé és kényelmessé teszi a használatot. A színes dizájn mellé rozsdamentes acélház jár, mely azért jól jön, ha nem éppen kellemes körülmények között kell szállítani a tankot valamilyen oknál fogva.

Az 510-es csatlakozó egészen univerzálissá teszi a tartályt, tehát több különböző modhoz is lehet csatlakoztatni a kompatibilitásnak megfelelően. Kezdő buildekhez és haladóbb típusokhoz is előszeretettel ajánljuk, mivel alig 9.000 forintos áráért nem számít rossz vételnek!

Az azolcsosag.hu weboldalán részletes leírás is megtekinthető a termékről, valamint boncolt ábrákban bele lehet nézni a termék belsejébe is; továbbá az egyes színkombinációkat is meg lehet tekinteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr7914046250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása