Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Nem vetítés: lenyűgöző a vetítés!

2018. február 07. - azolcsosag Dani

A 2000:1 kontraszt arányt, 3000 lumen fényerőt, 50000 órás led fényszóróra vonatkozó élettartamot, és két darab, állítható magasságú lábat kínáló projektor, becses nevén: Excelvan CL720D, igazán minőségi felhasználói élményt biztosíthat a számodra.

A berendezés ugyan vezeték nélküli kapcsolattal nem rendelkezik, ám egy külön, a célnak megfelelő kábel segítségével a táblagépek, telefonok tartalma is kivetíthető a közreműködésével.

A fekete borítás azon túl, hogy esztétikussá varázsolja a berendezést, még az ujjlenyomatokat is eredményesen rejti el a kíváncsi szemek elől.

A hangszórók a bal, és jobb karikákban találhatóak, melyek első ránézésre megtévesztőek lehetnek, hiszen azt gondolhatod, hogy ventilátorok bújnak meg a bemélyedésekben. A panel kifejezetten dizájnos, már-már csilivili. A menü itt érhető el, a nyilak közbenjárásával könnyedén navigálhatsz benne. Akár még a lencse dőlésszögét is beállíthatod, a még lehengerlőbb élmény érdekében.

A portokon, áramforráson kívül a kábel tévének is találhatsz egy helyet a gépen, ami azt jelenti, hogy a cirka 50000 forintba kerülő eszközzel kiválthatod a százezres nagyságrendnél kezdődő tévéket.

A kütyü mellé egy masszív, tartós kialakítású távirányító, egy VGA kábel, egy távkábel, és egy használati útmutató tartozik.

excelvan-cl720-cl720d-led-projector-3000-lumens-1280-x-800-hd-lcd-projector-tv-interface-for_jpg_640x640.jpg

A kontrasztot, a felbontást érdemes alkalmazás előtt bekalibrálnod, amit a menüben tehetsz meg. Ugyanitt a hangbeállításokat is elvégezheted.

A címben azt vetítettük előre, hogy a projektor nem fog csalódást okozni neked, a vetítésben. Ezt a tapasztalat is beigazolja! Szép képek, részletgazdag megjelenés. Mi kell még?

A vetítés minősége akkor a legkiemelkedőbb, ha nem nagy távolságból használod  az eszközt (például 200 cm), és ha a falfelület milyensége is optimális: elegendő fényt kap, és ideális nagyságú. Ha ezek adottak, akkor falra festheted az ördög helyett mondjuk kedvenc filmedet! De ne szaporítsuk a szót, nézzétek meg a tesztet!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr4713641358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása