Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Kontrollálhatatlan kontrollerezés - iPazzPort Mini

2017. június 10. - azolcsosag Dani

Mi az: vezeték nélküli, kontroller billentyűzet, touch pad egyben s mindössze 5000 forintodba kerül? Ez bizony az iPazzPort Mini, ami extra olcsó, ultra dizájnos a háttérvilágításának köszönhetően, s akár a zsebedben is elfér. A doboza nem is tartalmaz mást, csak magát a kütyüt, amely kemény, matt tapintású, műanyag házzal rendelkezik, hátul érdesebb kialakítással, a jobb tapadás érdekében.

A sok apró méretű gomb, azért nem teszi egyszerűvé a használatát, hiszen az amerikai kiosztáson kívül ugyan megtalálhatók az ékezetes karakterek, de kb. a szélrózsa minden irányában. Csak, hogy mint a sas lecsaphass egy-egy hőn áhított, magyar karakterre.

A gombokat egyébként határozottan kellemes nyomkodni mind érzet, mind hanghatás szempontjából. A touch pad is a kéz alá esik, egy ujjal mehet a mozgatás, két ujjal a görgetés, hárommal pedig a klikkelés. Ha egy ujjaddal szeretnéd megoldani a görgetést, akkor ezt a touch pad jobb oldalán könnyedén megteheted.

Sajnálatos módon a kis billentyűk nem programozhatók, így segítségükkel a médiavezérlők, nyilak, menük érhetők el. A kis nyilacskákkal kifejezetten élménydús a navigálás a különböző menüpontok között.

ipazzportmini.jpg

Hátára fordítva a kütyü egy kivehető akkumulátorral rendelkezik, valamint itt kapott helyet a vevőegység, a bekapcsológomb, és a három állapotú jelzőfény. Utóbbi veszett világításba kezd, ha a billentyűzet le akar merülni, a bekapcsoláskor is villogtat, de a jelküldést is fénnyel kíséri.

A gyakorlati oldalát nézve nem rossz a kialakítása, de azért gyors- és gépírni sem ezen fog megtanulni senki. Kicsit hajaz a telefonokon megszokott írásra, aki abban profi, annak ez is menni fog. Játékhoz azért már kevésbé ajánlható, kivéve azokat a programokat, ahol csak irányváltásra van szükség. Ha már az egérnek is be kellene kapcsolódnia az összjátékba, akkor az iPazzPort Mini felejtős.

ipazzportmini2.jpg

A távolságra hisztis a készülék, a számítógép szájában kell állni ahhoz, hogy megtalálja a kapcsolatot, de ha az megvan akkor 5, sőt akár 10 métert is áthidal. A touch pad nem mindig rendeltetésének megfelelően működik, reszketős kezüeknek ez kevéssé jó hír. A lényeg, hogy mindig a gép felé kell fordítani a készüléket a sikeres csatlakozás reményében.

Ötezerért ez bizony egy pazarul használható kütyü, de ha még nagyobb szabadságra vágysz, akkor dobj hozzá az összeghez még kétezret, és újítsd be a bluetooth-os verziót, mely esetében nincs feleslegesen elfoglalt usb port, csak határtalan kényelem.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr10012584133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása