Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

IP kamera: Mert nem csak az egészségünket kell védeni!

2021. december 14. - Azolcsosag.hu Dani

Ha az otthonunk védelméről beszélünk, egyből mindenkinek a drága szolgáltatók és bonyolult megfigyelőrendszereik jutnak eszükbe. Egyes testőrcégek a havi készenlétért is egy vagyont kérnek el, de nem csak a betörők ellen használhatunk megfigyelő, monitorozó eszközöket. Előfordulhat, hogy esetleg háziállatunk viselkedését akarjuk felügyelni, mivel szeret lakberendezőt játszani, amíg nem vagyunk otthon. Továbbá, idősebb hozzátartozóink védelmében is felszerelhetünk ilyen eszközöket, hogy biztonságban tudjuk őket, baj esetén azonnal tudjunk intézkedni, vagy akár a jelenlegi vírushelyzetben tudjuk tartani a napi kapcsolatot velük.

A felsorolt alapfelhasználáson kívül még sok egyéb területen érvényesülhet egy ilyen berendezés, így elengedhetetlen hogy megfizethető legyen, és ezáltal bárki számára elérhető. Ezen a ponton jön a képbe ez a hasznos és ár-érték arányban kiemelkedő kis kütyü, a Xiaomi Mi Home Security Camera 360°.

Ez a kis megfigyelő egység házon belül használható, akár falra szerelve a gyártó által biztosított tartozék konzollal, akár sík felületre is elhelyezhető - így biztos, hogy mindenki otthonában a megfelelő helyre fog tudni kerülni. Üzemeltetése pofon egyszerű, nem igényel szaktudást mint elődei, egyszerűen csatlakoztatjuk a fali konnektorhoz és utána a hivatalos telefonos applikáción belül a beltéri WIFI egységünkhöz csatlakoztatjuk. Ha mind ezen túlvagyunk, telefonunkról vagy tabletünkről bárhonnan élőben tekinthetünk bele a kamera képébe és teljes irányítást kapunk felette az alkalmazáson belül. Az applikáción belül képesek leszünk kedvünk szerint irányítani az eszköz kameráját 360 fokban, ezáltal ha megfelelő helyre raktuk az egységet, szobánk bármelyik pontját meg tudjuk vele tekinteni távoli vezérléssel. Az alkalmazáson belül továbbá beállíthatjuk az automatikus alvómódot, így csak egy bizonyos időperiódust fog megfigyelni a kamera. Mindezeken felül egyéb hasznos funkciókkal is ellátta a gyártó mint például, hogy milyen intenzitású mozgásra kezdjen el rögzíteni. Lehetőség van továbbá beállítani, hogy bizonyos személyekre vagy családtagokra ne induljon be a kamera, mivel arcfelismerő technológiával is fel van szerelve. Ezeket az eseményeket értesítés formájában tovább fogja küldeni a telefonunkra. Az utóbbi igen hasznos funkció lehet, ha elmennénk nyaralni, hisz anélkül tudhatjuk biztonságban otthonunkat, hogy folyamatosan a kamera adását kellene figyelnünk. Az alkalmazás azonnal értesít minket, ha szükség van az odafigyelésre. Amennyiben esetleg egyéb okos készülékünk is van otthon (android 4.4 vagy ios 9.0 feletti szoftverrel rendelkező), össze tudjuk szinkronizálni vele, így akár mozgás hatására a villanyokat is automatikusan fel- vagy lekapcsolhatja a kamera.

Ha esetleg nincs lehetőségünk Wifire csatlakoztatva használni, az sem probléma: a kamera el van látva Micro SD csatlakozóval is, így azonnal kártyára tudja rögzíteni a felvételeket (maximum 32 gigás tárhely támogatott). Egyaránt alkalmas nap közbeni és éjszakai felvételek készítésére is, mivel az utóbbiban a beépített infraledek szolgálnak segítségül az eszköznek.

További nagy előnye a kamerának, hogy a hátoldalán egy igen jelentős hangszóró kapott helyet, illetve egy mikrofon is társul hozzá, ezzel lehetővé téve a kétirányú kommunikációt. Képzeljük csak el milyen jól jöhet ez a funkció, ha esetleg nem vagyunk épp otthon és a kutyánk úgy döntött megunta a régi kanapénkat és nekiáll szétszedni azt. Az alkalmazáson keresztül már egyből mehetnek is az instrukciók az eb megnyugtatására, hogy mi még igenis igényt tartunk arra a bútordarabra.

Két fajtája létezik a modellnek, az egyik FullHD videó rögzítésére és továbbítására, a másik már 2K-s videóminőségre is képes. Mondani sem kell, hogy a FullHD esetében is igen remek képminőséget kapunk.

Ezek alapján elmondható, hogy egy igen jólfelszerelt készüléket testesít meg, amely minden otthon elengedhetetlen részévé válhat egy komolyabb kenyérpirító áráért. Jól hangzik, igaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr416783572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása