Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Nem vetítés: 25000 forintért mozi az otthonodban!

2017. május 07. - azolcsosag Dani

Az Unic UC46 névre hallgató hordozható projektor az az  okoskütyü, amit elég csak egyszer kipróbálnod ahhoz, hogy soha többet ne akarj nélküle élni. Maga az eszköz kisebb méretű, mint egy iPad, s a pillekönnyű súly is csak előnyére válik.

A stílusos kivitel, a különleges élek bizony szemrevaló darabbá teszik, amire jó ránézni. Pedig ez még csak a külső, hol vagyunk még a belső értékektől…

A csomagolás kibontása után jól látszik, hogy a gyártó nem aprózta el a biztonság kérdését: szivacsbetéttel óvta a kellékeket, azaz a távkábelt, távirányítót, és persze magát, a projektor testét.

Néhány gondolat erejéig még had fényezzük a matt külsővel megáldott eszközt, hiszen a masszív kivitelének köszönhetően extra stabil, ami nagymértékben megkönnyíti a használatát. A biztonságos kezelést a gumírozott felület is támogatja, nehogy kicsússzon a kezedből a kütyü, pozitívumai láttán.

A projektor rendelkezik két USB porttal, egyik a töltéshez használandó, egy SD kártyafoglalattal, egy JAG, egy HDMI, és egy AV aljzattal. Na, de hogy ne vetítsünk tovább, húzd el a függönyt, és kezdődjön a varázslat. A fényereje épp optimális, úgyhogy valóban elég besötétítened, és már mehet is a mozizás. A bekapcsolását pillanatok alatt lezavarhatod.

unic.jpg

A gépnek nyilván van egy alap működési hangja, amit a ventilátorok üzemelésének köszönhet, de ez abszolút nem zavaró, pláne, ha beraksz valami jó kis filmet, zenét, vagy játékot. Lehetőleg persze ne némafilmet… A full HD biztosította élmény határozottan látványos, s minél nagyobb falfelület áll a rendelkezésedre annál exkluzívabb lehet az összhatás. Szövegszerkesztésre azért nem ajánljuk, de akár monitorként is kiválóan funkcionál.

Filmezéshez, játszáshoz pedig a lehető legjobb platformot nyújtja: akár SD kártyáról, vagy pen drive-ról is betáplálhatod az információkat, nem szükséges hozzá okostelefon, vagy számítógép. A belső hangszórójának hála, ha éppen nincs lehetőséged a kihangosításra, akkor sem kell, hogy hangefektusok nélkül maradj.

Igaz a jobb minőség elérésének érdekében célszerű egy bluetoothos hangszórót csatlakoztatnod, de a beépített verzió is értékelhető végeredményt biztosít.

unic1.jpg

Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor Wifiről is bármi ráküldhető a projektorra, amit aztán kivetítve szeretnél látni. De, ha úgy tetszik Rplay központként is beállíthatod, csak rajtad áll, hogy mennyire aknázod ki pozitív tulajdonságait.

A legjobbat meg még nem említettük, bár a címben már lerántottuk a leplet a bombasztikus hírről: a fent elemzett, zseniális paraméterekkel ellátott projektor, ami otthonodba viszi a mozi élményét, csupán 25000 forintba kerül… Kell még ennél többet mondani?

A benne található led izzó élettartama egyébként 20000 óra. Nyugodtan számold ki abba mennyi film, játék, videó, vagy bármi más fér bele, több méteres, élethű nagyságban, mondjuk a nappalid falán.       

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr5112486691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpádházy Saul 2017.05.08. 10:19:09

800 x 480 neked Full HD te idióta zsidógyerek ???

UrbanLegend2000 2017.05.08. 10:33:36

A 20000-es led üzemóra akkor igaz, ha drága, jó minőségű ledek vannak benne. Ebbe a legolcsóbb szarok vannak, meglepődnék, ha bírnák az ezer órát. Persze az is sok, de azért ne üljünk fel mindennek.

A fullHD meg vicc, tényleg nem tudod megkülönböztetni? Akkor kár csinálnod...

M.Danee 2017.05.08. 12:43:38

Ez egy nagyon gyenge cikk,és őszintén meglepődnék,ha egyáltalán próbálta volna,aki írta...
Monitor helyett? Közelről minden pixel megszánolható,a fényereje gyenge,a színek nem valami szépek.
De! Én 18.000-ért vettem,és annyiért nagyon rendben van,filmeket ezen szoktunk nézni.
Idén még lecserélem egy nagyobb felbontásúra,igazából pröbaként vettem.
Ja,és néha szétszedem megtisztítani,mert porosodik

fade_to_black 2017.05.08. 16:10:05

ha egy projector LED-es, 20 000 üzemórás, 2000 lumenes, és még fullHD is...
na az nem létezik, ilyen paraméterekkel rendelkező gép min. 500 000 forint értékű

a másik baj, ha valaki szemmel nem látja, hohy nem HD, akkor ott baj van,
minek ír tájékozatlanul, csak úgy, cikket?!
ja 30-40 projektort üzemeltetek 15 éve

Kopter69 2017.05.08. 18:22:10

Tényleg csak 800x480-as. Az árát megéri, de kb. annyit és nem többet. A LED-es témához hozzászólva, két éve vettem a szüleimnek 5 db OBI-s LED égőt, azóta mind az öt megdöglött, sajnos nagyon nem igaz ez a 20-50 ezer óra. Osram LED égőből szintén legalább ötöt vittem vissza cseréltetni. Ha ennél tönkremegy, mehet vissza postával Kínába?

Trafi Fax 2017.05.09. 11:50:19

A LED nem ég és nem izzik (nem gázégő, nem is izzólámpa), és bár nem kellene a lakásvilágító lámpákat ezzel összevetni (amiből szintén többféle minőségi kategória létezik), de az igaz, hogy a feltüntetett élettartamot egy kínai olcsó projektornál sem szabad komolyan venni. Mondhatni, nevetséges volt arra a számra hivatkozni.

Pink Pancser 2017.05.28. 20:40:50

Kopter69, a led döglött meg, vagy a táp (ami miatt pusztulhatnak a ledek is)?
Trafi Fax, ha rossz a hűtés, túl nagy az áram vagy a feszkó, akkor tud izzani. Persze nem sokáig :)
süti beállítások módosítása