Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Okosan a háztartásban

Amikor már helyettünk takarítanak a gépek

2020. március 24. - Azolcsosag.hu Dani

Száguldanak az újdonságok és az ötletelések a smart home, az okos otthon témakörben szerte a világon. Sokszor nem is értjük, meddig kényelmesedhetünk még el, és hányféle kütyüt kéne még használnunk a teljes semmittevés érdekében… De ugyanúgy, mint más technológiai irányzatok esetében, itt is született néhány zseniális ötlet, ami szebbé, jobbá varázsolhatja a mindennapjainkat.

Most elővesszük az egyik kedvencünket, és megnézzük vajon kinek, miért jöhet jól egy-egy okos porszívó a háztartás vezetéséhez! Teljesen mindegy, hogy férfiak, nők, műszaki beállítottságúak, vagy művészlelkek, ezen a ponton sokszor sokan egyetértünk…
azolcsosag_3_haztartas-compressor.jpg

Éljenek a seprőgépek!

robotporszívók néhány év alatt annyira népszerűvé váltak, hogy nehéz lenne szó nélkül elmenni mellettük. Mivel az oldalunkon különböző termékeket, különböző árkategóriákat is megtaláltok, ezért érdemes a  kategóriában körülnézni, hogy aktuálisan mely termékeket kínáljuk. Vajon minek köszönhető a lelkesedés? Sokak életét teszi könnyebbé és tisztábbá az automatizált takarítás lehetősége.

Egyedülállók, családosok, állattartók szerte a világban megszenvedik a rendszeres takarítás műveletét, ami időt, energiát és ami talán a legnehezebb: rendszerességet kíván. Ahhoz, hogy testi és lelki egyensúlyunk kialakuljon, minőségi időt tölthessünk otthon pihenéssel, munkával, sporttal, vagy épp főzéssel, elengedhetetlen egy rendezett, higiénikus környezet. 

„Van olyan jó, mint én?!” 

robotporszívók még mindig nem arról híresek, hogy egyszerűen pótolják a tapasztalt sasszemeket, amik a legkisebb pókhálót, vagy a konyhaszekrény tetején összegyűlt zsíros szennyeződést sem kímélik nagytakarítás idején…, viszont számos dologban jeleskednek! 

Az egyik legnagyobb előnye, hogy panaszkodás, halogatás vagy érzelmi zsarolás helyett óramű pontossággal elvégez egy seprést, felmosást a leggyakrabban használt padlófelületeken. Kíméletes, de mégis hatékony hozzáállása segít az egyik legbosszantóbb háztartási dologban: a portörölgetésben. Hiszen ezt egy laminált padló, egy előszoba, egy kutyusos, cicás ház nappalijában igenis indokolt lehet napi kétszer elvégezni, ha közben ráadásul pici gyerekkel, vendégekkel, vagy épp a napi munkánkkal vagyunk elfoglalva. 

„Napi kétszer mossak fel? Biztos, hogy nem!”

Oké, hétvégén talán belefér… Bár akkor pont mást akartam csinálni, de oké, felmosok, felporszívózok, egy órácska és minden tiszta! Na de hétköznap? Hajnalban elviharzok otthonról, este hazaérek, így lehetetlen rendben tartani a cicusok összes szőrszálát, a kutyusok nyálcsorgatását, a szálló port, ami egy nap alatt visszatér a lakásba. 

Na pont ezért ajánljuk figyelmedbe a  robotporszívókat, amik sokszor még konfliktusforrásokat is kiiktatnak azáltal, hogy levesznek egy kis terhet a háztartásvezetők vállairól. Talán nem lesz olyan aprólékos és átfogó az eredmény, mintha az egész lakást kifényesítenéd, függönyt mosnál, ablakot pucolnál, de az ráér hétvégén is! Azáltal, hogy a portól, a kellemetlen állati szőrtől napi egyszer kétszer megszabadít a kis ketyere, máris közelebb kerülsz az ideális állapotokhoz. 

Miért olyan okos? 

Egyrészt azért, mert az újabb generációk már egészen érzékeny szenzoraik segítségével „járnak” körbe a sarkokban, az asztal alatt, a székek lábai között fennakadás nélkül, maximum egy kis toporgás mellett. Tökéletesen képesek visszatalálni a töltőállomásukhoz, ahol szép nyugodtan pihennek, míg újra el nem szólítja őket a kötelesség. A világ leglojálisabb dolgozójaként jelentik be szóban és/vagy fényjelekkel, ha indulnak dolgozni, és ha megkezdik a pihenést, töltődést. 

Nem kell  zsinórokat kerülgetni, nem kell napközben egyszerre két helyen lenni, ráadásul rendszeretetre és rendszerességre is tanítanak minket. Hiszen arra oda kell figyelned a rendszeres használatuk során, hogy útvonalukat, a szobák padlóját a beállításoknak megfelelő területeken hagyd szabadon, ne torlaszold el! Cserébe napi szinten állnak rendelkezésedre a jópofa háztartási robotok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr3415553070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása