Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

A robotgép, mely minden háztartásba kell: Alfawise V8S robot porszívó

2019. november 05. - azolcsosag Dani

Ha mindig is szeretted volna kicsit automatizálni az otthoni takarítást és egy kis időt spórolni magadnak a hétvégén, akkor az Alfawise V8S PRO E30B robot porszívó lesz számodra a tökéletes társ.

Egy teljesen „okos” takarítógépről van szó, mely elődjénél mérföldekkel „okosabb” és képes egészen tisztára varázsolni a nappalit, hálószobát, konyhát, míg te nem vagy otthon. A Smart Mopping funkció egészen új távlatokat nyit meg az otthoni tisztaság horizontján, a robot pedig rengetegféleképp programozható az igények szerint!

img_20190922_113004.jpg

Az Alfawise V8S PRO E30B gépet hangvezérléssel és a Smart Life applikációval is lehet irányítani. Az Amazon Alexa és Google Home integrációnak köszönhetően teljesen automatizálható a gép tevékenysége, így otthon sem kell lenned, a takarítógép tudja, hogy mit kell csinálni.

Ha sokat bajlódtál egészen eddig otthonodban a takarítással és a padlósúrolással és felmosással, vagy a kisállatok miatt az átlagosnál többet kell takarítani, akkor az Alfawise robotot érdemes csekkolnod, ugyanis nem fogsz többé a folyamatos takarítás miatt panaszkodni senkinek.

A legtöbb tulajdonos azt mesélte, hogy azért vette meg az Alfawise V8S PRO E30B-t, mert nem volt más opció, mely takarítási igényeit kielégítette volna. A beszámolók szerint a gép egy kifejezetten hatékony takarító asszisztens kiemelt szívóerővel és igen modern dual SLAM rendszerrel, mely lehetővé teszi, hogy hatékonyabban tudja összeszedni a morzsát, port, koszt, szőrt és egyéb rosszaságokat más robotgépekhez képest ebben az árkategóriában.

További plusz volt az elmondások szerint az is, hogy a kis gép biztonságosan használható bármilyen felületen, beleértve a csempét, parkettát és a szőnyeget is. Ez többek között azért lehetséges, mert a hagyományos takarítógépekkel ellentétben az Alfawise V8S speciális BLDC szénkefementes motorral van felszerelve, ez pedig növeli az elérhető szívóerőt és a takarítási hatékonyságot is.

saugroboter-alfawise-v8s-pro-e30b-tests-720x480.jpg

Habár a takarítógépet akkor optimális üzemeltetni, amikor nem vagyunk otthon, hétvégén ez nem mindig lesz így. Nem kell azonban amiatt aggódni, hogy a gép zavaró lenne. Sok takarítógép egyébként itt bukik el. Az Alfawise takarítóroboton zajszigetelő szivacsok vannak, melyek a kisugárzott zajt 65 decibel alatt tartják. Ez bőven a zavaró zajszint alatt van, így míg a robot dolgozik, akár pihenhetünk is probléma nélkül.

A robotgép 3 különböző takarító üzemmóddal rendelkezik. Ezek az Edge, Auto és a Pre-Planned, avagy előre betervezett útvonalak. Mindig kiválaszthatjuk azt, amely üzemmódra éppen szükségünk van. Az sem gond, ha a szoba szintje nem vízszintes, vagy lefele vezető lépcsők is vannak.

Sok robotgép akkor megy tönkre, amikor a pince ajtaját nyitva hagyjuk, a robot pedig nem észleli időben a lépcsőt és szépen lezakózik a vesztébe.

Az Alfawise V8S esetében ez azonban nem probléma, ugyanis csúcsminőségű infravörös szenzorokkal, ütközés elleni-, esés elleni- és tárgyak kikerülésére szolgáló rendszerekkel lett ellátva a tökéletes és biztonságos takarítás érdekében.

420225301-002.jpg

Az Alfawise V8S-t azért ajánljuk, mert kicsi, erős, okos és szorgos. Árkategóriájában egyértelműen a legjobb választás jelenleg az egész piacon. Ha egy megfizethető, megbízható és hosszú távon is jól működő robotgépre van szükség, akkor vele nem lőhetünk mellé.

A robotban egy 2500 mAh-s akksi van, és teljes feltöltéssel 2 óráig képes takarítani. Ha a töltöttség 20% alá esik, akkor a robot automatikusan visszatér a töltőállomásra, majd 4-6 óráig tölt és ismét munkára kész. A töltés befejezésével visszatér arra a helyre, ahol a takarítást abbahagyta.

Az Alfawise V8S igazán megfontolandó, ha gyerekek és kisállatok is vannak a háztartásban, ugyanis eltűnteti a morzsákat, piszkot, szőrt, port, behozott sarat, földet, és estére vagy reggelre makulátlan lesz az egész háztartás. A takarítógép wifi kompatibilis, tehát elindíthatjuk akkor is mobilnetről, ha nem vagyunk otthon.

Ehhez elég feltelepíteni a már említett applikációt. Okos, olcsó és megbízható: Alfawise V8S Pro!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr215289418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása