Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Asus ROG Phone 2: a tökéletes vízálló gamer telefon?

2019. szeptember 12. - azolcsosag Dani

Az Asus már jó ideje lázban tartja termékeivel a gamereket PC és mobil platformon is. A ROG szériában számos olyan kiegészítő található, mely a gamerek életét praktikusabbá és izgalmasabbá teszi.

Számos játékot eddig csak PC-n élvezhettünk, azonban a legnépszerűbb játékok, mint például a PUBG, a Fortnite és a COD is elérhetők már telefonra, az Asus a ROG Phone 2-vel pedig azokat a gamereket célozta meg, akik ezekkel a grafikailag intenzív játékokkal szeretnének mobilokon játszani.

asus-rog-phone-2-review-10-1500x1000.jpg

Az Asus ROG Phone 2 igazából a tökéletes gamer mobil. Robosztus konfiguráció, hatalmas akksi és izmos hardver biztosítja a tökéletes gamer élményt. A 6.5-inch OLED panel with 1080 x 2340 pixeles felbontásban futtatja kedvenc játékainkat.

A telefonba a jól ismert Kryo 485 nyolcmagos processzormodell kerül, melynek semmilyen alkalmazás nem okoz problémát. A 8 GB műveleti memória és a 128 GB belső memória garantálja, hogy a játékok gyorsan töltsenek, továbbá azt is, hogy rengeteg játék elférjen a telefonon. Ami pedig a lényeg: az Asus ROG Phone 2-be egy 6.000 mAh-s lítium-polimer akkumulátor került, mely jó darabig képes kiszolgálni a gamerek igényeit. Érdemes powerbank-el együtt használni, és egész nap mehet a játék.

A cég rengeteg gamer laptopot gyártott már, most pedig a gamer mobilok piacára is sikeresen betört. Meg kell azonban hagyni, hogy ez a telefon nem éppen az olcsó kategóriába tartozik. Körülbelül 130.000 forintot kell érte majd kicsengetni, de ez várható is, hiszen a legbrutálisabb grafikus gyorsító kerül majd bele. Érdekes módon sok gamer a telefon vízállóságát kezdte megkérdőjelezni. Ebben az árkategóriában minden telefon jellemzően IP68 sztenderdben részesül. Vajon a ROG Phone 2 esetében is ez a helyzet? Mennyire vízálló ez a készülék? Nézzük meg!

rog-phone-ii.jpg

Minden mobil platformon tevékenykedő gamer szívesen játszana kedvenc játékaival egy vízálló készüléken. Bárhova elvihetnénk a telefont, akár a strandra és mehetne a szórakozás. Játszottál már búvárkodás közben kedvenc játékoddal? Itt a lehetőség!

Az előző ROG telefon még nem egészen volt IP68 védett, ugyanis csak a fröcskölések ellen volt tesztelve és szabványosítva. Tartósan vízoszlop alá tenni a ROG Phone 1-et nem volt túl célszerű. Az IP szabványokról annyit, hogy számos szintje van és azt mondja meg, hogy a telefon belső alkatrészei mennyire vannak jól elszigetelve a külvilágtól. Az IP68 védelem jelenleg a legkívánatosabb szabvány, ugyanis víz és por ellen is remekül véd, továbbá fél óráig 1 méter mélyen jól elvannak az IP68 szabványos telefonok. Érdekesség azonban, hogy az IP teszteket édesvízben végzik, tehát kicsit különböznek a dolgok sósvízben.

ultimate_0.jpg

A getdroidtips.com csapata élőben tesztelte a ROG Phone 2-t, hogy valóban teljesen vízálló-e. Három fajta tesztet végeztek el. Először lefröcskölték a készüléket vízzel, aztán vízbe mártották, végül pedig port fújtak rá. Mindegyik teszt után ellenőrizték a telefont, és az megfelelően működött. A porfújós teszt után szét is szedték a telefont, belsejében pedig semmi por nem volt.

Elmondhatjuk tehát, hogy az Asus ROG Phone 2 megfelel az IP68 szabványnak és teljesen víz-, valamint porálló. Miért jó ez? Játszhatunk víz alatt, telefonálhatunk zuhanyzás közben, csinálhatunk a víz alatt szelfiket és még miegymást!

A gamerek, és főleg az utazó, vízszerető gamerek számárat tökéletes választás az Asus ROG Phone 2. Erős hardver és kifogástalan csomagolás jellemzi a készüléket.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr615067472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása