Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

E-cigi profiknak: Vaporesso Luxe-S

2019. szeptember 09. - azolcsosag Dani

Sok e-cigarettát bemutattunk már posztjainkban, azonban eddig főleg középkategóriás termékekről esett szó. Ezúttal azonban egy nagyon ütős, prémium e-cigaretta kerül a reflektorfénybe, ez pedig a Vaporesso Luxe S Kit, mely webáruházunkban már meg is rendelhető.

vaporesso_luxe_220w_skrr_tank_starter_kit_6_colors.jpg

A Vaporesso Luxe S egy gyönyörű külsejű, masszív felső kategóriás e-cigaretta, melyet előszeretettel ajánlunk profiknak és a modern kütyük kedvelőinek, ugyanis teljes digitális interfésszel érkezik, mely a kezelést rendkívül egyszerűvé teszi. A kit-et 2 db elem méretű akkumulátorral lehet működtetni.

A dobozt kinyitva megtaláljuk az eszközt, egy 8 ml-es SKRR-S tartályt, egy 0.15 Ohm-os QF csík tekercset, mely előre lett telepítve, egy db QF hálós tekercset, mely 0.2 Ohm-os, egy 5 ml-es cserélhető üvegcsövet, egy szilikon tokot, egy O-gyűrűt, extra tömítéseket, egy USB kábelt, továbbá egy használati utasítást, melyet érdemes egyszer-kétszer végigolvasni, ugyanis az eszköz használata a digitális felület miatt nem biztos, hogy egyértelmű.

A porlasztó teljesítménye 0 és 220W között variálható, ezt bekapcsolás után az érintőképernyős kezelőfelületen lehet pontosan megadni akár wattonként és tizedes értékű wattonként is (például 63.5) is. A porlasztó szétszedése és likvid adagolása kifejezetten egyszerű, használat során érezhető, hogy minőségi prémium termékről van szó, ugyanis levegőzése kiváló, használata igencsak kellemes.

vaporesso-luxe-kit-cheap_51263_1539737297.jpg

Remekül lehet vele puffogtatni, trükközni, és a digitális kezelőfelület rengeteg kontrollt ad a kezünkbe, hogy az e-cigaretta hogyan működjön. A Vaporesso Luxe S kit tervezésénél látható, hogy egyértelműen a modernitás volt szem előtt tartva. A Javított másodlagos levegőáramlás és a fejlett QF tekercs, mely az előző modellekhez képest javított tekercsszerkezetekkel érkezik garantálja a gazdag, telt ízt. Ha jó likvidet választasz, jól kevered és jól adagolod, akkor az e-cigaretta használata igazán élvezetes.

A Vaporesso Luxe S nagy előnye, hogy rendkívül gyorsan használatkész, ha éppen szükséged lenne rá. A 0,001-es gyorsgyújtási sebesség garantálja, hogy például buszról, villamosról leszállva azonnal használhasd is az eszközt. A frissített OMNI tábla 4.2 lapkakészlet garantálja, hogy minden digitális funkció jól működjön, de nem csak a digitális, hanem a fizikai része is Pazar ennek az eszköznek, ugyanis egyszerűen felcsavarható újratöltőjével gyorsan, problémamentesen lehet utántölteni.

luxe-s-kit-vaporesso.jpg

A golyó alakú tekercs egyik nagy előnye emellett, hogy megakadályozza a köpködést. Egy igencsak erőteljes e-cigarettáról van szó, ugyanis nem sok e-cigi produkál manapság 220 Wattot ebben az árkategóriában. A nagy teljesítmény mellé kiemelt védelem is jár, tehát a termék használata biztonságos kimaxolt állapotban is. Sok e-cigi problémája az is, hogy alacsony a tank űrtartalma.

Nos, a Luxe S kit-nél ez abszolút nem gond, ugyanis a 8 ml-es SKRR-S tankban rengeteg likvid elfér. Könnyű utántölteni és a levegőzése is kiváló, mint említettük.

Előszeretettel ajánljuk a Vaporesso Luxe S kit-et azoknak, akik egy profi e-cigarettát szeretnének. Remek vape termék!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr5315054536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása