Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Debütáltak az LG W-szériás okostelefonok!

2019. augusztus 05. - azolcsosag Dani

Június végére esett a választás az LG részéről, hogy kiadja legújabb W-szériás okostelefonjait, melyekben már a legújabb water-notch (káva) kijelző, mesterséges intelligencia, tripla hátsó kamerarendszer és sok egyéb nyalánkság lesz megtalálható.

Mindez azonban egyelőre csak az Amazon India-n fog indulni, és olyan dolgokat jelentettek már be a készülékekhez hardver téren, mint a legmodernebb 8 magos, 2 GHz-es 12nm SoC processzorok, 6.2-inch HD+ kijelző, Android Pie operációs rendszer és 3GB RAM.

192075-lg2.jpg

Mindez a W10 nevű csodába fog kerülni, azonban lesz egy brutálisabb változat is W30 néven az LG részéről, mely jó eséllyel a prémium kategóriát fogja képviselni.

Érdekes módon az LG nem volt túl aktív Indiában az olcsó és középkategóriás telefonok terén az elmúlt években, azonban a kis tease-eléssel mindez a múlté, ugyanis hamarosan érkeznek az előbb említett új készülékek.

A szakértők szerint az LG W-széria a Samsung M-szériának lesz megfeleltethető többé-kevésbé. Akit érdekes az apró bemutató, az az Amazon Specials részlegen tekintheti meg az ízelítőt, melyet az Amazon tett nemrég közzé.

lg-w10_1561630030110.jpg

A képen az szerepel: W FOR THE WIN, avagy „a W a győztes”. Az új W-széria kávás kijelzőkkel fog érkezni, viszont elvileg ezeket a kijelzőn lehet majd szabályozni, méretüket csökkenteni vagy növelni. Az egyik legérdekesebb pont az egész sztoriban a három kamerás kamerarendszer, melyben a mesterséges intelligencia is helyet kap valamilyen formában.

Olyan üzemmódok lesznek, mint a normál, front kamera szelfi, portré, éjjeli üzemmód, széles látószögű felvétel és egyebek. Ezt egyébként valószínűleg úgy oldják meg, hogy mindegyik kamerába más lencsék kerülnek. Az egyik széles látószögű, a másik sima lencse, a harmadik pedig a portrékra lesz optimalizálva.

Ha valaki ellátogat az Amazon Specials részlegre, akkor próbafelvételeket is megtekinthet, melyek az új kamerarendszerrel készültek.

thequint_2019-06_c78ec47f-de13-43a4-a9d8-1302b4135bfa_img20190626124427.jpg

Meg kell hagyni, egész jó! Speciális színek is megfigyelhetők majd az új modelleken, az választható alapszínek pedig a fekete, kék és a zöld lesznek.

Az ízelítőben az LG és az Amazon azt is elárulta, hogy nem éppen olcsó telefonokra kell sajnos számítani, és lehet, hogy mélyen a zsebekbe kell majd nyúlni, ha be akarják szerezni az indiaiak. Mindenesetre a W-széria méltó ellenfele lesz a domináns Xiaomi mobiloknak, és az itt-ott fellelhető Samsung M készülékeknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr8114995560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása