Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Megjelentek a Xiaomi 4A és 4A gigabit routerek!

2019. április 02. - azolcsosag Dani

Március elején az okostelefonjairól ismert Xiaomi megérkezett az internet piacára is, ugyanis rászabadította a vásárlókra a 4A és 4A gigabit routereket, melyek a felső kategóriás IT infrastruktúra jeles képviselői.

A 4Q és 4C modellekhez képest, melyek a Xiaomi korábbi routerei, a 4A és 4A gigabit már teljes mértékben vezeték nélküli és dual band technológiával is el lett látva.

Az újonnan feltuningolt 4A gigabit eszközök maximális adatátviteli sebessége a 2.4/5G frekvenciasávokban 1167 Mbps, továbbá az AC1200 technológiára épülve egyszerre 128 eszközzel is képesek kommunikálni.

xiaomi-mi-router-4a-2019.png

Az előző modellekkel összehasonlítva hamar egyértelművé válik, hogy a 4A és a 4A gigabit külsőre nem sokban különböznek elődeiktől. A design ugyanaz, a ház pedig továbbra is újrahasznosítható, környezetbarát anyagokból készül.

A sima 4A képes egy 100M WAN interfészt vagy 2 100M LAN interfészt biztosítani, és természetesen a legmodernebb hűtési technológiával készült, ami nagymértékben javítja a stabilitást.

A 4A modell a WPA-PSK/WPA-PSK2 titkosítási sztenderdeket, a wireless access control-t (fekete listák), és az SSID-t is támogatja, továbbá a csatlakoztatott gépek internetelérési idejét is képes szabályozni, ha gyerekeknél erre szükség lenne.

A 4A alapmodell az olyan családok számára ideális, akiknél a sávszélesség 100M alatt van és kevesebb, mint 64 eszköz található a háztartásban.

xiaomi-mi-wi-fi-router-3c-fb-another.jpg

Ezzel szemben a 4A gigabit már egy jóval izmosabb egység, mely az Intelligent Router Operating System MiWiFi ROM verziójára épül, mely az OpenWRT testreszabási szabványok alapján lett megtervezve.

Az eszköz 1 db Gigabit WAN portot vagy 2 db Gigabit LAN portot képes üzemeltetni és olyan extrákkal lett felszerelve, mint a PA, mely erősíti a gyengébb jelet, valamint az LNA, mely a jelfogási erősséget képes egy kicsit felturbózni.

A jel a fejlett antennáknak köszönhetően erősebb és messzebbre eljut még falakon keresztül is. A 4A Gigabit egyszerre akár 128 eszközt is képes kiszolgálni, így irodákba, géptermekbe is remek addíció lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr7414733195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roltii 2019.04.04. 10:42:01

Kérlek ne írj routerekről ha ennyire nem értesz hozzá.

MaCS_70 2019.04.06. 11:18:44

Sajnos csatlakoznom kell az előttem szólóhoz. A szerző egészen elképesztő módon nem ért ahhoz, amiről ír -- de még azt sem, amit leír. A legelemibb alapfogalmakkal sincs tisztában, és ami végképp érthetetlen, az az, hogy "olcsóságra" kihegyezett blog hogyan írhat le valóban alsó árkategóriás (bár kétségtelenül remek ár/értékviszonyú) eszközökről olyat, hogy "a felső kategóriás IT infrastruktúra jeles képviselői.".

MaCS
süti beállítások módosítása