Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

A világ legkompaktabb futópadja: Xiaomi Youpin A1

2019. március 15. - azolcsosag Dani

Amióta a sok üléssel járó életmódot összekötötték kutatók a rövidebb élettartammal, sokunkban felmerült az igény, hogy napi szinten végezzünk egy kis testmozgást annak ellenére is, hogy a munka a jelentős részét felemészti napunknak.

A Xiaomi Youpin A1 névre keresztelt gép az innováció igazi megtestesítője, ugyanis egy összecsukható, hordozható futópadról van szó, melyet bárhova magunkkal vihetünk és használhatunk is, ha van a közelben hálózati áram. Minek órákat utazni a konditerembe, ha hónunk alatt vihetjük a tökéletes megoldást?

xiaomi-youpin-a1-folding-walking-pad-review-the-world-s-most-compact-treadmill-c01.jpg

Sok embernek nincs pénze arra, hogy otthonában robosztus futópadokat tartson és üzemeltessen csak azért, hogy egy fáradalmas nap után este már ne legyen ereje ráállni.

Ehelyett egy rövidebb szünetben kinyithatjuk akár munkahelyünkön is a Youpin A1-et és már kezdődhet is az edzés! Dolgunk végeztével összecsukjuk, és olyan, mintha sosem lett volna ott. Az eszköz egy mini LED kijelzővel érkezik, mely mutatja, hogy mekkora távot tettünk meg, továbbá egy praktikus kis távirányító is jár a géphez, mellyel a futópad sebességét állíthatjuk.

xiaomi-youpin-a1-folding-walking-pad-review-the-world-s-most-compact-treadmill-c02.gif

Teljesen kiterítve a Xiaomi Youpin A1 56x21 inch méretekkel rendelkezik, összecsukva pedig 32x21 inch, míg súlyra mindössze 28 kg-ot nyom. Ez soknak tűnhet, azonban egyáltalán nem az, hiszen cipelni sem kell a jószágot; elég, ha a rászerelt kerekeken kényelmesen húzzuk magunk után komolyabb erőfeszítés nélkül.

A Youpin A1 automatikus és manuális üzemmódokkal rendelkezik. Magán a gépen is bekapcsolhatjuk egy gombbal, de a távirányító is alkalmas arra, hogy életre keltsük.

xiaomi-youpin-a1-folding-walking-pad-review-the-world-s-most-compact-treadmill-c04.jpg

Automatikus módban a futógép maga állítja be nekünk az ideális tempót azután, hogy elkezdtünk rajta futni. Ha gyorsabban akarunk menni, akkor kicsit közelebb kell „futni” az elejéhez, míg ha lassabban, akkor a hátuljához. Részletesebb beállítások az okostelefonos applikációval lehetségesek.

A Youpin futópad kifejezetten jó választás, ha fontos számunkra a napi testmozgás és a mobilitás.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr4714689838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása