Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Alfawise T9, a tökéletes tv box

2019. február 11. - azolcsosag Dani

Az Alfawise név lehet, hogy sokaknak nem ismeretlen már, ugyanis egész sok hasznos kis kütyüt mutattunk be a gyártótól az elmúlt hónapokban.

Az Alfawise T9 tv box egy nagyon hasznos kis média box otthoni felhasználásra. Ha szeretnéd például, hogy gépeden, tableteden, okostelefonodon történő gameplay-t a tévén is megtekinthess nagy felbontásban, akkor ez az Androidos tv box remek választásnak fog bizonyulni.

A terméket csomagban lehet webáruházunkból megrendelni. Természetesen EU szabvány adapterrel érkezik, így számos helyen csatlakoztatni lehet hálózati áramforráshoz.

A csomag tartalma egy HDMI kábel, távirányító és egy használati útmutató, mely minden fontosat elmond a termék kezelésével kapcsolatban.

Az Alfawise T9 oldalán USB 2.0 és 3.0, valamint HDMI csatlakozók találhatók, ezek biztosítják az egyik módot a média fogadására, de természetesen wifi hálózatra is csatlakoztatható a box, így onnan is tud fogadni anyagot. Az eszközt elindulva elénk tárul egy menü, ahol elérhető videólejátszó, böngésző, zenehallgató alkalmazás, valamint gyors hozzáférés a Google Play-hez, ahonnan további alkalmazások tölthetők le.

A menüpontok között a távirányítóval praktikusan lehet navigálni. Ha le akarunk tölteni rá játékokat, alkalmazásokat, zenét, filmeket, akkor 32 GB tárhely áll rendelkezésre, így ezzel gazdálkodni kell! A beállítások menüpontban beállíthatunk képernyővédőt, valamint egyéb kisegítő lehetőségeket, továbbá Google fiókokat is szinkronizálhatunk.

hqdefault_1.jpg

Az Alfawise T9 egyik legnagyobb előnye, hogy van benne screen mirroring, tehát lehet rá csatlakoztatni telefont, egyéb eszközöket, és az eszközön történő gameplay vagy videó megjelenik a nagy tv-n is a tv box segítségével. Ha mindig is kíváncsi voltál hogyan néznek ki kedvenc telefonos játékaid 4k-ban, nagyképernyőn akkor itt a tökéletes lehetőség, hogy megtudd!

Az Android 8.1 operációs rendszer dinamikus és problémamentes működést biztosít minden percben, amikor az eszköz használat alatt áll.

20181225182822_42141.jpg

A négymagos Cortex-A53 RK3328 processzor, a 4 GB RAM megbirkózik a modern alkalmazásokkal is, a Mali 450 MP2 grafikus gyorsító pedig gond nélkül viszi a letöltött játékokat és a screen mirroring segítségével bepatch-elt nagy felbontású és minőségű videóanyagokat is.

Az Alfwaise rendkívül praktikus, hiszen HDMI interfészen keresztül 4 K ultra HD médiatartalmakat lehet rajta megtekinteni, mindez pedig H.265 dekódolással történik, mely sokkal jobb színeket és részletességet biztosít, mint a H.264. Kisebb hátránya az eszköznek, hogy csak 2,4 GHz-es hálózatokra csatlakoztatható, azonban gyors 100 Mbps Ethernet hálózati sebességet garantál és Bluetooth 4.0 kompatibilis is egyben.

alfawise-t9.jpg

Az eszköz a következő videóformátumokat támogatja: 4K, ASF, AVI, DAT, FLV, ISO, MKV, MPEG, MPG, RM, RMVB, TS, VOB, WMV. Audio terén a következők közül választhatunk: AAC, AC3, APE, DDP, DTS, FLAC, HD, MP3, OGG, TrueHD, WAV, WMA.

Igazából szinte bármilyen formátumú multimédiás tartalmat képes kezelni, tehát az se baj, ha nem mp4 és mp3 anyagokat akarsz lejátszani rajta. Az Alfawise T9 esetében kiemelendő még, hogy 3D játékok és 3D videók lejátszására és futtatására is képes, ami ebben az árkategóriában nem sok egyéb tv box-ról mondható el!

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr7414620142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása