Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Megérkezett végre a tökéletes AirPods utánzat?

2019. február 04. - azolcsosag Dani

Számos vállalat próbálta lemásolni az Apple AirPods vezeték nélküli fülhallgatóját, de mi most az egyik legjobbat, az i10 TWS-t fogjuk megvizsgálni.

i10 TWS vs Apple AirPods: Dizájn

Kinézetre szinte teljesen ugyanúgy néznek ki a jelenleg kapható i10-es modellek, mint az Apple fülhallgatók, viszont az i10-es modell színe inkább tojásfehér, mint tiszta fehér, ami az Apple termékekre jellemző. Illetve az i10-es fülhallgató dobozán van 4 LED pötty, ami világít, ha tölt a készülék.

i10-tws-vs-apple-airpods-is-the-perfect-airpods-replica-finally-here-c03.jpg

i10 TWS vs Apple AirPods: Hangteljesítmény

Az i10-es modellnél nem annyira jön át a basszus, így nem lesz annyira teljes a hangzás zenehallgatáskor.

Híváskor az Apple AirPods fülhallgatónak jó a háttérzaj-kiszűrési mechanizmusa, az i10-esnél viszont hallani lehet a háttérzajokat.

i10 TWS vs Apple AirPods: Kapcsolódási lehetőségek

Az Apple AirPods fülhallgatókat egyaránt hozzá tudod kötni a mobilodhoz, iPad-odhoz vagy Mac-edhez, ami akár 50 méteres távolságban is működik.

Ezzel szemben az i10 TWS modellt nem tudod egyszerre használni több készülékkel, így mindig rá kell csatlakoznod az adott készülékkel a fülhallgató bluetooth kapcsolatára, amit csak 10 méteren belül tudsz megtenni.

i10-tws-vs-apple-airpods-is-the-perfect-airpods-replica-finally-here-c04.jpg

i10 TWS vs Apple AirPods: Vezérlők

Az Apple AirPodokon egy gesztus vezérlő van, ami dupla érintésre behozza Sirit, leállítja a műsorszámot, átugrik egy számot, stb., amit egyedire lehet szabni.

Az i10 TWS fülhallgató több gesztus vezérlő van:

  • 1 érintés: zene lejátszás/szüneteltetés, illetve hívás fogadás/megszakítás
  • 2 érintés: következő számra ugrás
  • 3 érintés: előző számra ugrás

i10 TWS vs Apple AirPods: Vízálló tulajdonság

Az AirPodok nem rendelkeznek vízálló besorolással, viszont az i10 TWS Bluetooth fülhallgató felső része IP6 minősítésű, ami azt jelenti, hogy egy esőt kibír, viszont azért nem ezzel fogsz a medencébe menni.

i10-tws-vs-apple-airpods-is-the-perfect-airpods-replica-finally-here-c05.jpg

i10 TWS vs Apple AirPods: Akkumulátor élettartam

Az Apple AirPods fülhallgató teljes feltöltés esetén 5 óráig bírja, s ha lemerül, a gyors töltésnek köszönhetően 15 perc alatt 100%-ra megy fel az akksi.

Az i10 TWS modell viszont csak 2,5 óráig bírja, s nem lévén gyors töltési lehetőség, egy teljes órára van szüksége ahhoz, hogy felmenjen az akksija 100%-ra.

i10 TWS vs Apple AirPods: Ár-érték arány

Az Apple AirPods 150 dollárba, az i10 TWS pedig csak 49,99 dollárba kerül. Az Apple AirPods akksija jobban bírja és persze több eszközhöz is hozzá lehet kapcsolni egyszerre. Viszont aki az i10 TWS-t használja, nem valószínű, hogy Apple termékekkel akarja majd összekötni, így ezért az árért szerintünk elég jó befektetés egy ilyen csinos fülhallgató.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr4714606722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása