Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Praktikus takarítás vezeték nélküli kézi porszívóval

2019. január 08. - azolcsosag Dani

Rosszalkodik a jelenlegi porszívó? Túl sok helyet foglal? Eleged van, hogy a kábelek miatt folyton húzogatni, tologatni, pakolgatni kell a gépet?

Ezek a problémáid megszűnhetnek, ugyanis áruházunka nemrég megérkezett az új Alfawise HC - 1D03 újratölthető vezeték nélküli kézi vákuumos porszívó, mellyel egyszerűbbé és praktikusabbá teheted otthonodban a takarítást. Nem kell többé a robusztus régi porszívókkal kínlódnod otthon, ha egy kicsit takarítani szeretnél, ugyanis az Alfawise egy nagyon praktikusan használható takarítóegység.

A termékhez különböző fejek érkeznek, hogy minden problémás területre eljuss, és az ágyakat, szőnyegeket is meg tudd tisztítani. A vezeték nélküli porszívó legnagyobb előnye a nevében is benne van, ugyanis nem kell hálózati áram a használatához!

A termékhez érkező akkumulátor egy mozdulattal a fej egység aljára pattintható, és már takaríthatsz is kedvedre otthon. EU csatlakozós DC töltővel érkezik, a töltési ciklusok pedig kifejezetten gyorsak. Miért érdemes az Alfawise HC - 1D03-at választani?

Azért, mert egy rendkívül jól tárolható és praktikus takarítóeszközt szerzel be otthonra. Sokan panaszkodnak manapság amiatt, hogy a takarítással rengeteg idő megy el, mivel egyes helyekhez nem férnek hozzá, a kábelek folyton útban vannak, és a porszívó nem is alkalmas bizonyos területek/felületek tisztítására. Az Alfawise-al sok hasonló probléma megoldódhat, ugyanis ez egy univerzális vezeték nélküli porszívó.

Az ergonómikus fogantyúval felszerelt akkumulátoros gép felemelése kifejezetten könnyű, méretéhez képest pedig egy egészen nagy kapacitású 0,65 literes porzsákkal érkezik, mely közepes méretű házaknál is több takarításra lehet elég. A cserélhető fejeknek köszönhetően a szőnyeg, csempe padló, autó, ágy és egyebek sem maradnak koszosan, hiszen ezzel az univerzális géppel mindent kitakaríthatsz!

Az extra motoros kefe által szőnyeg, ágynemű tisztítása sem fog gondot jelenteni. Kis testének és kialakítása jellegének köszönhetően kiválóan navigálható bútorok, bútorsorok között is; egyáltalán nem óriási gépről van szó, hanem egy jól kezelhető ’balerináról’.

maxresdefault_6.jpg

A beépített lítium-ion akkumulátor 2200mAh kapacitással rendelkezik, mely nagyjából 25 perc munkaidőt tesz lehetővé. Ennek elégnek kell lennie a legtöbb művelethez, azonban, ha mégsem, akkor pattintsd fel tölteni az akksit és 3 óra múlva ismét nekieshetsz a takarításnak.

Az Alfawise HC - 1D03-at akkumulátorához mérten alapvetően kis-közepes méretű háztartásokra tervezték, és tökéletes társnak bizonyul az ilyen környezetekben. 25 perc alatt tisztává és újjá varázsolhatod otthonodat, mindezt úgy, hogy a porszívó kábelei nincsenek útban, nem kell több kilós gépet vonszolnod magad után, és egy olyan géppel dolgozol, mely nem tesz kárt sem a kárpitban, sem a szövetben.

Mondtuk már, hogy az Alfawise rendkívül praktikus?

Cseréld ki a hosszú csövet egy rövidre és olyan, mintha egy kézi porszívót használnál! Takarítsd le az asztalokat, szekrények belsejét, billentyűzeteket és egyéb problémás helyeket, amikkel a hagyományos porszívók nem tudnak mit kezdeni.

Állatok is vannak a háztartásban és sok a szőr?

Az Alfawise-nak erre is van megfelelő feje. Szőrteleníts gyorsan és hatékonyan! A HC - 1D03 használata kifejezetten kényelmes, köszönhetően ergonomikus kialakításának. A motor a fogórészhez képest fent, az akksi pedig lent helyezkedik el, így nem fárad el a kezed a hosszabb üzemeltetés során sem. Próbáld ki te is ezt a klassz, modern, praktikus porszívót otthonodban még ma!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr4314547644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása