Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Smok Alien Kit a tesztelők "reflektor" fényében!

2018. október 29. - azolcsosag Dani

Sok éve biztosítjuk már a legjobb kütyüket, és olyan termékeket is el tudunk hozni vásárlóink számára, melyeknek beszerzése sok problémával és adminisztrációval járhat az átlagos vásárló számára.

Főleg igaz ez a kínai termékekre, melyeket ténylegesen Kínából kéne megrendelni külföldi oldalakon keresztül. Ha hiányos az angol tudásod, de szeretnél például olyan kütyüket rendelni, mint a Smok Alien kit e-cigi, akkor nálunk tökéletes helyen jársz, hiszen mindent elrendezünk neked.

Egyszerűen átlátható magyar felületet biztosítunk kínai termékek vásárlására is, készletünk pedig hatalmas. ÁFA számolgatás? Vámkezelés? Adminisztráció? Mindezt elintézzük neked, ha oldalunkon keresztül vásárolsz Kínában kapható termékeket, ráadásul az EU szabványnak megfelelően 14 napon belül el is állhatsz vásárlásodtól teljes pénz visszatérítéssel.

A reflektorok fényében ma a Smok Alien Kit e-cigi csomag áll, mely egy minőségi választás, ha kezdő vape-es vagy, de haladóknak is remek addíció lehet a kollekcióba. Esztétikus sárga-fekete és piros-fekete külsővel kaphatók a kit-ek, melyek TFV8 Baby tartály porlasztóval érkeznek.

Ezekhez érkezik egy Q2 mag (beszerelt), és egy V8 Baby - T8 mag, mely extra, tehát cserélhető, ha a másikat éppen nem akarjuk használni. Ez az e-cigi felültöltős megvalósítást kapott, a Clearomizer porlasztó pedig 0.4 ohm (40 - 80W), továbbá 0.15 ohm (50 - 100W) fokozatokon működtethető; maga az APV Mod teljesítménye maximum 220W.

smok-alien-kit.jpg

Egy igen modern funkció az alsó légáramlat vezérlés, mellyel állíthatjuk, hogy mennyi levegő kerüljön a porlasztott folyadékhoz. A 3.0ml-es tartálykapacitás biztosítja, hogy viszonylag sok folyadékot tudj mindig magaddal hordani, azonban kiegészítő tartályok is vásárolhatók az e-cigihez. A Smok Alien kit anyaga rozsdamentes acél és üveg, csatlakozói pedig 510-esek, tehát minden egyén kiegészítővel kompatibilisek az egyes alkatrészek, ha kicsit mod-olni akarnád a set-et.

A készülék háza, mint említettük rendkívül dizájnos. Rendelkezik egy fel-le gombbal a teljesítmény állításához, egy USB porttal a töltéshez, továbbá egy OLED kijelzővel, amin láthatjuk az éppen aktuális feszültségértéket, töltöttséget, Watt módot, üzemi hőmérsékletet, ellenállás értékeket és a puffok számát is. Maga a Smok Alien Kit egyébként igen sokoldalú, 2 fő használati beállítással rendelkezik.

alien_1.jpg

A TC mód kiemeli minden puffogtatás ízét és konzisztenciáját, míg a VW mód tökéletes, ha a szép nagy felhőket akarunk puffogtatni. Az Alien Kit nagymértékben testreszabható és a porlasztó átépíthető más mod-okba is. Kifejezetten jó porlasztóról van szó széles funkcionalitással, így érdemes lehet neked is kísérletezned egy kicsit különböző build-ekkel.

A Smok Alien Kit mindenesetre egy letisztult dizájnnal rendelkező e-cigi, remek választás kezdő és haladó vape-esek számára is.

Segítünk elrendezni a külföldi rendelés problémáit is, tehát, ha olyan Kínában készült termékeket szeretnél vásárolni, mint az Alien Kit, akkor semmilyen adminisztrációval nem kell bajlódnod, elég, ha nálunk vásárlod meg az adott kütyüt.

Mindezt az EU Forward szállításnak köszönhetjük, melyben a kütyük olyan EU országba érkeznek először, ahol alacsony a vám, onnan pedig tovább küldik hozzánk. Mi is spórolunk, te is spórolsz. Kellemes vásárlást!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr814330531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása