Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Nyomkövetés újratöltve: elő az okostelefonokkal!

2018. augusztus 29. - azolcsosag Dani

Természetes igény a részedről, hogyha rendeltél valamit akkor annak aktuális pozícióját szívesen lekövetnéd, de a haladási út egésze is érdekes lehet.

A csomagod rendelkezik néhány olyan létfontosságú adattal, melyek segítségével pontosan be és meghatározható. Ilyen információk a feladás ideje és helye, a csomag azonosítószáma, és a feladó, vagy címzett telefonos vagy e-mailes elérhetősége. Vagyis a nem könyvelt (a fenti azonosítókkal nem rendelkező) csomagok nyomonkövetése regisztráció hiányában lehetetlen.

delnext_blog_tracking-945x630.jpg

Oké, ha minden rendben és megvannak a fenti adatok, akkor hogyan tovább? Ahelyett, hogy várnál a csodára vagy a sült galambra kezedbe veheted az irányítást és lekövetheted rendelésed életútját. A nyomkövetéshez detektív hajlamok helyett pusztán a csomaghoz tartozó küldeményazonosítóra van szükséged, mely a feladás folyamatában kerül a csomagra. Az aktuális státuszinformációkon kívül így az egész életutat lekövetheted néhány…. mivel is? Kattintással, érintéssel? Mindkettővel.

A helyzet az, hogy több követési weboldal is létezik, de mi az alábbiakban azokat emeljük ki, melyek rendelkeznek mobilos applikációval. Így ugyanis egyetlen push értesítés elolvasása után képbe kerülhetsz csomagod állapotával kapcsolatban.

Méltán népszerű a https://www.17track.net/hu, ahol 168 futár- és postaszolgálat szállításait csekkolhatod.

 Az egyik legkönnyebben használható és átlátható appos felépítéssel rendelkező variáció a https://track.aftership.com, mely segítségével 453 ország csomagszállítását veheted górcső alá.

A https://www.1tracking.net/ azért számít különlegesnek a felsorolásban, mivel sok olyan csomag nyomonkövetésére is képes, melyre a többiek nem.

head-best-mobile-apps-for-keeping-track-on-your-employees-1024x559.png

Végül nem maradhat ki a szemléből a Magyar Posta szolgáltatása: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes, mely MPL üzleti- és netcsomag, belföldi EMS gyorsposta, Európa+ csomag, Europe Standard nemzetközi gyorsposta követésére alkalmas. Az azonosítószám első néhány karakterét beütve a keresőmezőbe már nyomozhatsz is rendelésed után, melynek aktuális állapotát vagy a részletekre koppintva teljes életútját is láthatod.

Egyszerre több csomag után is nyomozhatsz, ebben az esetben csak arra kell ügyelned, hogy az azonosítókat megfelelő módon válaszd el egymástól. Kizárólag a Magyarország területére már beérkezett küldemények követhetőek le az MPL appjával, szóval ha sehogy sem találod a várva várt csomagot, akkor elképzelhető, hogy még nem lépte át a határt.

A push értesítéseknek és a praktikus applikációknak (és webes felületeknek) hála a jövőben garantáltan nem maradsz le arról, hogy csomagod milyen állomásokon keresztül közelít feléd.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr214174683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása