Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Ereszd ki a gőzt...

2017. december 27. - azolcsosag Dani

A Delivape C Chaplin RDA csomagjának kibontásakor túl nagy meglepetés nem érhet, hiszen a legtetején találhatod a legfontosabb részt, magát a készüléket.

De a doboz vattával, csavarhúzóval, és az RDA-hoz járó pótcsavarokkal is megörvendeztet. Legalul egy eredetiség kártya lapul, csak hogy biztos lehess vásárlásod minőségében.

A kütyü felső része leszedhető, 0,6 ómos, hatmenetes cleptont fedezhetsz fel benne, muhi vattával megspékelve. Az RDA karbon dizájnja szemrevaló. A levegőnyílást a szipka elcsavarásával könnyedén elhúzhatod, de egyszerűbb, ha leszeded, és úgy zárod el. Mivel három dekkel büszkélkedik, így a dual clepton teljes mértékig belefér.

4657100-1.jpg

Az 5 10-es csatlakozós 22 mm átmérőjű RDA-t 50 watton bizony jócskán begőzölheted! A beletöltött liquid ízét kiválóan átadja, ami újabb plusz pont. A tekerést tehát szívósan viseli, miközben a vattát nem pörköli meg.

Az e-cigi 3200-3300 forintot kóstál, mondhatni olcsóbb az olcsóbbnál, és leginkább kezdőknek javasolható, hiszen komolyabb cleptont már nem lehet belevarázsolni.

Ha tehát most kívánsz belemélyedni a füstölgés – nem düh szította, hanem vatta izzította világába, akkor a  Delivape C Chaplin RDA jó választás! Ráadásul design tekintetében sem kell szégyenkeznie a kütyünek!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr10013526185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása