Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Jövőre csökken a távolság Kína, és Magyarország között?

2017. november 29. - azolcsosag Dani

A Magyar Posta Zrt. két kínai logisztikai társasággal közösen kínai-magyar vegyesvállalatot hoz létre, milliók örömére.

A 900 millió forint törzstőkével rendelkező cég megalakulásáról szóló hivatalos okmányokat hétfőn szignózták a felek, a Budapesten megrendezett kínai-kelet-közép-európai csúcstalálkozó üzleti fórumán. És hogy ez mit jelent a gyakorlatban?

A közös vállalkozás lehetővé teszi, hogy a Kínából érkező csomagok gyorsabban, gördülékenyebben jussanak el Európába, és kis hazánkba. Már a jövő esztendő első negyedévének végén a vállalat szárnyain repülhetnek a Távol-Keletről érkező küldemények.

20120418-a-magyar-posta-szekhaza3.jpg

Az így létrejövőChin ese-European Supply Chain Zrt .35%-ban a Magyar Posta, míg szintén 35%-ban a sanghaji székhelyű ZTO Express tulajdona. További 30%-os tulajdoni résszel büszkélkedhet a Ningbo Talents IT Co. Ltd.

A cél egyértelműen egy európai logisztikai bázis kialakítása, amelynek a feladata a Kínából érkező csomagok hatékony kezelése. Ehhez hozzá tartozik, hogy a címzettekhez minél gyorsabban jussanak el a küldemények. A szállítási idő tehát markánsan lerövidülhet, ami óriási pozitívum, de nemcsak a megrendelők számára!

A Magyar Posta jelentős árbevétel-növekedéssel számolhat, ráadásul piaci részesedésének hála kulcsfontosságú szereplőjévé avanzsálhat a közép-kelet-európai áruszállításnak.

kina-posta.jpg

A nemzetközi tevékenység egyre hangsúlyosabb a cég életében, ez a tendencia már évek óta megfigyelhető.

Hatalmas szükség hívta életre ezt a megállapodást, hiszen a teljes import levélvolumen 36%-át teszik ki a Kínából érkező küldemények!

A tavalyi karácsony biztos, hogy emlékezetes marad a Magyar Posta dolgozóinak, hiszen a brutális túlterhelés miatt gyakorlatilag mindenki a küldeményeket szállította, aki csak mobilizálható volt.

Kérdés, hogy az idei évben miként birkózik meg a vállalat a kihívással, de a megegyezésnek hála a 2018-as karácsonyi időszak garantáltan nyugodtabban telik majd!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr613404713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása