Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Minden androidosnak virtuális fülhúzás jár!

2017. szeptember 30. - azolcsosag Dani

2008-ban járunk. Szeptember végén. A piacon megjelenik egy mobilos operációs rendszer. Egy a sok közül. Senki nem látja benne a perspektívát. Ahogy a többiek elhullottak, eltűnik majd ez is nyomtalanul – jósolják a szakértők.

Ezen a ponton filmszakadás, s ugrunk egy hatalmasat az időben. 2017, napjaink. Történetünk főszereplője, akit mindenki lenézett, akiért egy lyukas garast sem adtak volna az Android!

android-6th-birthday.jpg

Az az Android, ami mára óriássá nőtte ki magát. 2008. szeptember 28-án még nem tudta a világ, kinek a születésénél bábáskodhat. Ma pedig milliók zengik együtt: Megkésve is, Happy Birthday Android!

A legfrissebb becslések szerint a világon használt mobileszközök minimum 65%-án a Google rendszere fut, de ez csak visszafogott saccolás, akadnak, akik 85%-ra lövik be ezt az értéket. De félretéve a statisztikát a tény tény marad: az Android piacvezető.

evolution-of-android-funny.jpg

A szülinap előtt nem sokkal megjelent a legújabb, 8.0 Oreo verzió, mely, ahogy arról már az előzőekben beszámoltunk, megannyi fejlesztést, újítást tartalmaz. Hihetetlen munka, brutális mennyiségű erőforrás áll a cég háta mögött, s a piac nyomását félresöpörve, mindig tud valami újat varázsolni az Androidra éhes felhasználók „keze ügyébe”.

Kilenc év hosszú idő, s ahogy ez a kasszasiker menetel, a következő kilenc év is biztosítottnak tűnik. Azt viszont, hogy 2026-ban mi vár ránk, bízzuk inkább a sci-fi írókra!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr1412916979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása