Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Az almarajongók életveszélyben vannak!

2017. augusztus 18. - azolcsosag Dani

Persze nem a kerekded gyümölcsöt imádók azok, akiknek van mitől félniük, hanem az Apple gyártotta iPhone felhasználók kerültek a kaszás pengéjének közelébe.

Az iPhone-ok nem támogatják azt, az Android által preferált szolgáltatást, aminek köszönhetően vészhelyzet esetén a mentők automatikusan megállapíthatják, mely földrajzi koordinátákról érkezett a befutó hívás.

Az Advanced Mobile Location névre hallgató funkciót tavaly nyár óta minden Androidos elérheti a készülékén, akadálytalanul, ám az Apple nem állt be a sorba.

things-that-iphone-users-say-that-drive-android-users-crazy.jpg

Hiába a sorjázó felkérések, hiába a könyörgések, az iPhone még tartja magát az AML-lel szemben, aminek egyik legnagyobb hátránya, hogy így a mentők négyezerszer pontatlanabbul tudják meghatározni a segélykérő helyzetét. Ez ugye nem túlságosan biztató érték.

Ha ebből indulunk ki, megállapíthatjuk, hogy az Androidosok tehát tovább élhetnek, mint az iPhone használók.

Mikor jön jól ez a szolgáltatás?

Például, ha a segítségért esdeklőnek fogalma nincs éppen hol tartózkodik, vagy esetleg épp a sérüléséből adódóan képtelen azt értelmesen kommunikálni.

Ha a segélykérő Androidos mobilról tárcsázta a vészhívót, akkor nincs baj, hiszen a befutó hívással párhuzamosan, automatikusan kiküldésre kerülnek a pontos földrajzi koordináták.

iphone-user.jpg

Az Európai Segélyhívó Egyesület nem hagyta annyiban ezt a dolgot, és folyamatos kérdés-áradattal bombázza az Applet, arra keresve a választ, hogy miért ragaszkodik ilyen csökönyösen a gyártó a „nem”-hez?

Nos, a nem oka ismeretlen, tehát hiába jön ki hamarosan az iOS 11 az AML-lel nem kell számolnia az Apple rajongóknak. Persze ér imádni az almát, de nem árt mellé egy jól megkötött életbiztosítás…

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr6712747664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása