Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Ladies Weekend: 5 ütős android app nőknek

2017. március 09. - azolcsosag Dani

Az okostelefon nemtől függetlenül elválaszthatatlan része életünknek, mankóként támaszkodunk rá, és szinte a lottó ötöst tenném rá, hogy ha tíz embert megkérdeznénk az utcán, nyolcan mobil nélkül a saját telefonszámát se tudná megmondani!

Hogy miért támaszkodunk ennyire okostelefonunk tudására?

women-s-day-special-best-4g-smartphones-gift-under-rs-8-000-04-1488622848.jpg

Azért, mert gombamód szaporodnak az olyan applikációk, amelyeknek konkrét hasznát tudjuk venni, így mentesítve az amúgy is stresszes életünket, megkönnyítve napjainkat, amennyire csak lehet.

A Nemzetközi Nőnap alkalmából vessünk egy pillantást a kifejezetten nőknek szánt leghasznosabb alkalmazásokra:

1. Snapseed - egyszerű, ütős képszerkesztő alkalmazás, azoknak a nőknek, akik gyakran posztolnak a közösségi médiába, de nem engedik meg maguknak, hogy szerkesztés nélkül kerüljön ki egy jó pillanatban készített szelfi. Olyannyira könnyen kezelhető az alkalmazás, hogy még a legelfoglaltabb nők is használhatják.

snapseed-google-android-raw-dng-editing.jpg

2. Period Tracker - minden, ami nő! Egy alkalmazás, amiben a női ciklust naptárszerűen lehet vezetni, emlékeztetőt küld, követési határidőt lehet megadni, és a személyes megjegyzések hozzáadásával, akár az olyan egyszerű tüneteket is lehet vezetni, mint fejfájás, láz vagy a hőhullámok gyakorisága.

screenshot_30206_1000002.jpg

3. HealthifyMe - egy nő számára örök téma a fogyás. A legtöbb alkalmazástól eltérően azonban a HealthifyMe nem csak fogyásról, hanem az egészséges életmódról, egészséges étrendről is szól, könnyen szinkronizálható a FitBit-el vagy a Google Fit-el. Részletes diéta napló vezethető benne, ahol még indiai ételek kalóriamennyiségét is lehet követni, annyira sokrétű adatbázissal rendelkezik.

yourstory-healthifyme-raises-funds.jpg

4. Truecaller - egy szuper alkalmazás az ismeretlen hívók azonosítására, akkor is, ha a hívó nincs elmentve a telefonkönyvben, így nincs többé ismeretlen rajongó vagy láthatatlanságba burkolt szerelmi zaklatás. Emellett az alkalmazás arra is tökéletes, hogy telefonkönyvünket rendszerezzük, amihez nem csak telefonszámot, de minden online elérhetőséget is egyszerre rögzíthetünk, jelzi, ha partnerünk telefonközelbe került, így elkerülhetjük, hogy alkalmatlan időben zavarjuk.

truecaller-hack.png

5. S.O.S Help - minden nőnek van megoldása vészhelyzetre, bár lehetőség szerint soha ne kerüljön rá sor, de az S.O.S Help segítségével, ha megtörtént a baj, azonnal tud segítséget hívni. 5 különféle elérhetőség adható meg, ahova a telefon automatikus jelzést küld vészhelyzetben, és a telefon GPS helyzetét is megadja.

app-help-me-sos-internacional.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr6212321641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása