Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Bumm a fejbe - virtuális valóság szemüveg!

2017. február 03. - azolcsosag Dani

VR szemüveg az új nagyágyú, a hihetetlen sztár, a varázslatos….. Micsoda valójában? Mi is ez a virtuális valóság szemüveg? Valami új trend, ami két napig hasít, aztán eltűnik a süllyesztőben? Vagy valami olyan úri huncutság, amibe kár is belebonyolódni, mert úgysem lehet a miénk?

Nos, nem talált, egyik sem. A virtuális valóság szemüveg valóban hatalmas durranás, fantasztikus fejlesztés, ami megreformálja a szabadidő eltöltését. Írhatnánk azt is, hogy fölösleges időnk hasznos felhasználását formálja át a rendszer, de azért a VR szemüveg alkalmazása számos haszontalan, ám igen szórakoztató percet is ajándékozhat nekünk.

ritech_riem_iii_1.jpg

De, hogy ne áruljunk zsákbamacskát lássuk mi is ez az új kütyü, amitől hangos a média, és amiért még a nagymamák is sorban állnak.

A VR szemüveg virtuális valóságot teremt a szemeink elé. Nem szabad összetéveszteni az okosszemüveggel, ami a látható teret alakítja át, illetve arra vetít rá képeket.

A virtuális valóság szemüveg teljesen új, nem látható világba ránt bele minket, végérvényesen. Ha feltettük a szemüveget, és bedugtuk fülünkbe a fülhallgatót gyakorlatilag teljesen kizártuk a külvilágot. És még az idősebb korosztály is élvezheti! :-)

A Ritech Riem III azt adja, amit ígér a 3,5-6.00 inches mobilokkal használható, és a gyártó valóban feledhetetlen élményben részesít, a 360 fokos látószögnek köszönhetően.

Ezután kezdődik az élmény, ami függést okozhat, a hatás, ami hihetetlenül magával ragadó. Bármerre forgatjuk a fejünket egy addig soha nem látott világban találjuk magunkat. A fejünket billegetve jobbra-balra ténylegesen körülnézhetünk, s részeseivé válhatunk az eseményeknek.

ritech_riem_iii_15.jpg

Úszkálhatunk a tengerben cápák, cetek között gondtalanul, gasztronómiai csúcsokra törhetünk konyhai produkciónkkal, félelem, kockázat nélkül ejtőernyőzhetünk, élvezve a repülés látványát, sikítozhatunk a tömeggel egy hullámvasúton ülve, mozizhatunk 2D-ben a Holdon csücsülve, vagy 3D-ben az események főhősévé avanzsálva, de akár szürreális kirándulást is tehetünk az emberi szervezetben.

Ez csak néhány opció a lehetséges verziók közül, ám az egész annyira kézzel fogható, annyira valódi, és elragadó, hogy órákra elfeledkezhetünk arról, hogy hol is vagyunk valójában. Megrendelted már?

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr2712179832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása