Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Mennyit bírnál ki a mobilod nélkül?

2017. január 11. - azolcsosag Dani

Most komolyan, ha válaszolnod kellene arra a kérdésre, hogy mennyit bírsz ki kedvenc okostelefonod nélkül, akkor mit felelnél? Könnyedén legyintenél, hogy ugyan bármennyit? Hiszen nem vagy te függő! Kikéred magadnak. Még a gondolat is sértő….. (Közben csipogna a mobilod, amit persze a függés teljes hiányában azonnal megnéznél, mert hátha fontos.) Akkor listázzunk kicsit, mikor is használod a kütyüdet?

napkelte.jpg

Kukurikú, felkel a nap, éledezik a természet, és te is az ébresztő pityegésére kelsz. Csipás szemekkel kinyomod a mobilodat, és gyorsan, még félig kómában átfutod az időjárás jelentést, megnézed, hogy hány fok van, hiszen ezen információk nélkül életképtelen lennél a fűtött szobában.

Ahogy dübörög a reggel robogsz te is tovább, a kávéfőzőtől a mellékhelyiségig, vigyázva, hogy amikor a lehúzó után nyúlsz ki ne essen a zsebedből az akár több fronton is elérhetőséget biztosító dual SIM-es mobilod. Csak, hogy tényleg minden platformon elérhető legyél trónkövetelés közben is.

Öltözködés, meg pakolás közben a biztonság kedvéért rá-rápillantasz a képernyőre, hiszen barátaid szintén a reggeli koffeinlöketet követően éledeznek, és bár nem függői a telefonjuknak (ahogy ugye te sem), de a jó reggelt üzenet, némi smile és egy kapszula "oravecznora" kíséretében azért elmaradhatatlan. Hogy is indulhatna enélkül jól a nap?

kaveposzt.jpg

A dugóban araszolva, a tömegközlekedésen ülve, vagy épp gyalog célod felé rohanva kezedben melengeted okostelefonodat, nehogy megfázzon a téli hidegben, nyáron meg óvni kell a fölös hőtől. Képekkel, posztokkal mulatod az időd, míg megérkezel a munkahelyedre. Az asztalodon sorakoznak a tennivalók, de a telefonodnak külön helye van, ahol jól rálátsz, hiszen nagyon lényeges, hogy a munkatársaid, főnökeid időben elérjenek… Meg mások is.

Az ebédidőben néhány finom falat elfogyasztása közben is nyomkodod a mobilod, fel sem nézel az ételre, otthon majd cserélhetsz fölsőt, de tisztára megérte olyan érdekes cikket találtál, amit akkor, ott kellett elolvasni. Még véletlenül sem később, mondjuk este. Hiszen akkor lemaradtál volna… Hogy miről? Hát valamiről biztos, gondolod.

mobil_ebed.jpg

Este van, este van, ki-ki nyugalomban, te meg az okostelefonoddal meghitt közelségben várod az éjszakát, böngészve a nap lényeges eseményeit, az ismerőseid történéseit, a világ híreit. Nincs is annál jobb, mint békében, zavartalanul mobilozni, hiszen egész nap csak futólag volt erre időd.

Bezavart a munka, a rohanás, és a többi teendő. A lefekvéshez közeledve leoltod a lámpát, hogy az okostelefonod romantikus félhomályában még kicsit megnyújtsd az ébrenlét perceit, végül félrerakva kütyüdet mély álomba szenderülsz.

mobil_agy.jpg

Jó-jó, kicsit sarkítottunk persze. De azért, ha némi kritikával illeted magad, akkor te is könnyedén beláthatod bizony nem kevés időt töltesz mobilod társaságában…

Szóval akkor feltesszük még egyszer ezt a kegyetlen kérdést: mennyit bírnál ki a mobilod nélkül? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr3912107143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.03.16. 09:10:21

Nekem konkrétan két hónap volt amit gond nélkül kibírtam. Más kérdés, hogy ha a társadalomból nem akarod kizárni magad, akkor rá vagy kényszerítve, hogy legyen internet és telefon.
süti beállítások módosítása