Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Alfawise U20, a legjobb modern 3D nyomtató

2019. május 04. - azolcsosag Dani

A 2018-as év legjobb 3D nyomtatója sokak szerint az Alfawise U20 volt, melynek sikere azóta is töretlen. Az általános kérdések azonban mindig felmerülnek. Álljon itt néhány elfogulatlan vélemény, hogy miért is lett a tavalyi év top 3D nyomtatója. Érdemes megvenni?

Nos, igényektől függően nagyon is érdemes lehet! Nézzünk meg pár beszámolót olyanoktól, akik már tesztelték.

„Nagyon tetszik, hogy sokkal modernebb, fémes hatása van a konstrukciónak és egy sokkal jobban átlátható szerkezetről van szó. Szintén lenyűgözött, hogy mind az alumínium lap, mind az üveglap tökéletesen lapos volt a hőágyon. Az útmutató részletesen elmagyarázta a nyomtatási műveletet, és a tervezőasztaltól a késztermékig mindössze pár perc alatt el lehet jutni, ami szerintem lenyűgöző."

20180612114737_68051_896x896.jpg

„A felhasználói felület egyszerűen fantasztikus. Egy egyszer LED kijelzőn lehet a funkciókat beállítani, és egyértelműen az egyik legjobbról van szó, melyet valaha 3D nyomtatóra raktak. Meg kell dicsérnem az Alfawise-ot, ugyanis az érintőképernyő jól reagál minden tapintásra.

Az egyetlen hátulütője a kijelzőnek, hogy a vezérlődoboz tetején található, ami azt jelenti, hogy akik nem asztalokra vagy alacsony polcokra tennék a nyomtatót, azok nincsenek szerencsés helyzetben.”

„A nyomtatott termékek minősége abszolút fantasztikus, minden vonal és szög stimmel. Egyértelműen elmondhatjuk, hogy a kész termékekben nincs hiba."

A felhasználók azt is megjegyezték, hogy a rétegek 0.2 mm magasságnál majdnem láthatatlanok, 0.1 mm magasságnál pedig a szabad szemmel már észlelhetetlenek.

20180612114738_52685_896x896.jpg

További tesztelők azt is kijelentették, hogy az Alfawise U20 remek választás kezdők és haladók számára egyaránt, és szinte bármilyen 3D tervet képes életre kelteni.

A nyomtatás bármikor szüneteltethető, majd onnan folytatható, ahol abbahagytuk. Erre sok 3D printer nem képes, és ez anyagveszteséghez vezethet, ha út közben jöttünk rá, hogy valami nem stimmel. Az U20 ezen a téren is kiváló.

Érdemes kipróbálni azoknak, akiket érdekel a 3D nyomtatás.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr3414804002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása