Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Hagyd, hogy az ablak magától tisztuljon az Alfawise S60 robot ablaktisztítóval!

2019. április 20. - azolcsosag Dani

Az Alfawise-tól már sok mindent bemutattunk és kiderült, hogy rengeteg hasznos kis kütyü található a gyártó termékpalettáján.

Ezúttal azonban lehet, hogy túllőttek a célon, ugyanis egy ablaktisztító robotot dobtak piacra, mely konkrétan helyettünk mossa az ablakokat! Ha ez nem a 21. század legnagyobb vívmánya, akkor semmi.

Az Alfawise S60 robot ablaktisztító egy klassz kis dobozban érkezik, melyben elénk tárul egy használati utasítás, egy ablakmosó folyadékot, egy távirányítót a robot kezeléséhez, egy gyári töltőt és magát a csodagépet, melyre fel kell szerelni a szivacsfejeket és már kezdődhet is a takarítás.

A terméket igazából egyszer fel kell csak tölteni, rápattintani az ablakra és megmondani a távirányítóval, hogy mit csináljon, és már mossa is az üvegeket.

Egy egészen letisztult, egyszerű külsejű gép az Alfawise S60, mely egy igen modern AI technológiával készült annak érdekében, hogy hatékonyan megbirkózzon minden szennyeződéssel az ablakon anélkül, hogy leesne, elakadna, lemenne az ablakról, stb.

Az okos kis gép automatikusan észleli az akadályokat, az UPS rendszer és leesés gátló algoritmus pedig garantálja, hogy ne érjen tragikus véget a házimunka. Nem is gondolnánk rá, de még áramszünet esetén sem esik le!robot-limpiador-alfawise-s60-oferta.jpg

A legjobb az egészben az, hogy az S60 előre be van programozva Zigzag automatikus tisztítási algoritmusokkal, melyek közül a távirányító segítségével választhatunk. Ha kiválasztottuk az ideális takarítási programot, akkor az erőteljes motor és a páratlan szívóerő elvégzi a többit.

Nem jön be a távirányítós kezelés? Nem gond! Az Alfawise S60 robot ablaktisztító okostelefon segítségével Bluetooth-on keresztül is vezérelhető probléma nélkül.

Ezekhez iOS 7.0 vagy újabb, Android 4.3 vagy újabb, és Bluetooth 4.0 vagy újabb verziókra lesz szükség. A gép használati ideje egészen extenzív, akár órákon át is képes tisztítani az ablakokat. A töltési idő szerény, mindössze 1 óra.1496219537118681.jpg

Apróbb követelmény a tisztításnál, hogy az üvegnek vastagabbnak kell lennie, mint 6mm kerettel együtt. Ha minden stimmel, akkor 4 perc / négyzetméter tisztítási sebességgel szépíti ablakainkat az S60-as addig, amíg le nem merül.

A gép a legmodernebb CCC, UL, FCC, LPS, CE, RoHS tanúsítványoknak megfelel. Az Alfawise S60 robot ablaktisztító azért is jó választás, mert egy feltöltés után bárhova magunkkal vihetjük, nem csak otthon vehetjük hasznát.

Ha az iroda vagy egy kiadott szoba igényel egy kis tisztítást, akkor elvisszük a robotot és hagyjuk dolgozni. Klassz megoldás az automatizált ablakmosásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr7914764692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása