Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Jön, jön, a Redmi GO!

2019. január 28. - azolcsosag Dani

Az Android körülbelül 2 évvel ezelőtt hivatalosan is bejelentette az Android GO operációs rendszert, mely a hagyományos Android rendszerek egy egyszerűsített változatát képviseli.

A 2017-es Global Conference of Developers eseményen bejelentett rendszer egy olyan optimalizált verziója az Androidnak, mely kifejezetten alsó kategóriás telefonokhoz készült.

redmi-go-0.jpg

Egy lecsupaszított Androidról van szó, amiből kiszedték azokat a funkciókat, melyek nagymértékben belassítanák a kevesebb, mint 1 GB RAM-al rendelkező telefonokat.

A GO-val üzemelő okostelefonok így egész jól használhatók, amióta nem teljes értékű Android van rajtuk, hiszen a rendszer viszonylag gyors marad, köszönhetően annak, hogy sok alkalmazás is optimalizálva lett a GO-ra.

Ezek az alkalmazások leegyszerűsített külső kaptak, hogy kisméretű és -felbontású képernyőkön is átláthatók legyenek. A GO rendszer nagy előnye, hogy maga az okostelefonos kezelőfelület is jelentősen egyszerűsödik a teljes értékű Androidhoz képest, így az, aki még sosem használt okostelefont, könnyedén eligazodhat egy Android GO-s eszközön.

14-4-784x441.jpg

Sok gyártó döntött úgy, hogy Android GO-ra is tervez okostelefonokat, köztük a Xiaomi, melynek a Redmi GO lesz elvileg a hivatalos Android GO-ra épülő modellje.

A Xiaomi Redmi széria már sok éve jól képviselte az alacsony árkategóriát az okostelefonok piacán, a GO modell pedig kifejezetten jó választás lesz ezentúl az olyan vásárlóknak, akik nem akarnak luxustelefonokat. A Redmi GO ugyanis egy kifejezetten költséghatékony okostelefonnak ígérkezik, és már Malajzia autentikációs tesztjein is átment.

A Redmi GO még nincs hivatalosan bejelentve, azonban nemrég egy Redmi által gyártott M1903C3GG kódú telefon jelent meg a Szingapúrban található IMDA mobil tanúsítványokat kezelő weboldalon.

A telefon neve Redmi GO és már az FCC és EEC autentikációkon is átment a hírek szerint az Egyesült Államokban és Európában. Ha minden jól megy, akkor ez lesz a Redmi első Android GO-ra épülő telefonja, melyben elvileg egy 5.9-inches kijelzővel, dual sim konfigurációval és Bluetooth 4.2-vel is fogunk találkozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr6414592828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása