Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Utorch holografikus kivetítő, a tökéletes reklámfelület!

2018. december 17. - azolcsosag Dani

Ha egy boltban releváns információkat akarunk megjeleníteni a vásárlók számára, akkor ezt érdemes stílusosan, figyelemfelkeltő eszközökkel csinálni. Lehet szó akcióról, nyitvatartásról, logóról, bármi egyébről, azonban egy kapós, modern felületen megjelenítve garantált, hogy eljut a vásárlóhoz az, amit akarunk mondani.

A reflektorfényben ezúttal az Utorch FY3D - Z1 holografikus LED kivetítő áll, mely tulajdonképpen egy hologramot képez, amin megjeleníthetünk bármilyen információt boltunkban. Ha egy kicsit fel szeretnénk spékelni a reklámfelületeket, vagy jobban előtérbe helyezni boltot az utcán, akkor az Utorch garantáltan segíteni fog!

Tökéletes reklámfelületnek számít boltoknak, éttermeknek, áruházaknak és tulajdonképpen bármilyen üzletnek, hiszen szinte bármilyen felületre felrögzíthető egy konzol segítségével. A termék szettben érkezik, a szett tartalma egy holografikus kijelző, egy USB adapter, amiben microSD kártya helyezhető, 5 db csavar és egyéb kiegészítők.

A legnagyobb praktikum az Utorch-ban a microSD foglalat, melybe behelyezhető microSD kártya. Magára a kártyára előre elkészített mintákat lehet felmásolni, melyeket a holografikus kijelző megjelenít. Bonyolult képek és grafikák is megjeleníthetők az eszközön, érdemes egyetlen tárgyat választani, mely lehet például a bolt bármely terméke (karóra, telefon, cipő, ruha, étel, stb).

Habár a hologram technológia még sok szempontból gyerekcipőben jár, az Utorch egy rendkívül autentikus holografikus élményt képes létrehozni. Rá lehet másolni akár csak egy fekete hátterű videót, az eszköz pedig azonnal 3D-s élményt hoz létre belőle. A képnek nincsenek szélei és háttere, tehát teljesen úgy tűnik, mintha a levegőben lenne, ezáltal holografikus élményt keltve.

utorch-fy3d-z1-holographic-display-led-fan.jpg

A 42cm-es LED ventilátor segítségével egy kifejezetten élethű 42cm-es hologramot vetít ki, az eszköz pedig kompatibilis Windows XP-vel, Windows 7-el, Windows 8-al és Windows 10-el is, így modern számítógépes rendszerekkel jól összeköthető. A támogatott adatformátumok az SD foglalatban MP4, AVI, RMVB, MKV, GIF, JPG, PNG, a háttérnek pedig feketének kell lennie.

Nagy előnye az Utorch-nak, hogy praktikusan vezérelhető egy távirányítóval, mely 1db L1028 27A 12V akkumulátorral működik és bármikor tölthető. Ez a holografikus megjelenítő egy remek reklámfelület lehet bármely bolthelyiségben. Ha éppen egy adott terméket szeretnénk reklámozni, akkor nincs más dolgunk, mint fekete háttéren feltölteni annak képét valamely támogatott formátumban, és a LED kivetítő meg is jeleníti azt.

Az eszköz praktikusan felszerelhető egy bolt bármely részére, azonban érdemes valamely kirakatba tenni, hogy a szép fények felkeltsék a vásárlók, járókelők figyelmét.

Az Utorch alapvetően használható termékreklámra is, azonban a kreativitásnak nincs határa, hiszen bármilyen információ megjeleníthető a segítségével.

Kivetíthetünk akár egy rövid ’call-to-action-’t, nyitvatartási időket, akciókat vagy bármilyen egyéb információt, ami releváns a vásárlók számára. Praktikus, menő, modern!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr4914494108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása