Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Xiaomi Air Purifier 2s, a tökéletes légtisztító otthonra

2018. november 16. - azolcsosag Dani

Légszennyezettség szintjén hazánk sajnos az európai elitbe tartozik. A legnagyobb veszélynek a Budapesten élők vannak kitéve, mivel a belvárosban rengeteg autó jár, ami nagymértékben emeli a káros anyagok légkörbe jutását.

Aki pedig mindemellett még a belvárosban is él, a nap végén sem igazán élvezheti a friss levegőt. Vagy mégis?

Ezúttal a Xiaomi Air Purifier 2s-re villan a reflektorfény, mely egy költséghatékony légtisztító, és teljesen ideális a modern otthonokba. Kifejezetten jó szolgálatot tesz az olyan lakásokban és házakban, melyek a nagy szennyezettségű területeken találhatók, mint például a nyüzsgő, autókkal teli belváros.

Az Air Purifier legnagyobb erénye, hogy aktívan pormentesíti házunkat. A 100 mikronnál kisebb porszemcsék, szennyeződések belélegezhetők, a 4 mikronnál kisebbek a tüdőbe is bejuthatnak, a 2.5 mikronnál kisebbek pedig nem, hogy bejutnak, de nagyon nehezen távoznak tüdőnkből. A Xiaomi Air Purifier 2s aktívan tevékenykedik az ellen, hogy ez megtörténjen.

Wifi-re csatlakoztatható és összehangolható egy okos eszközzel, legyen az okostelefon, iPad, stb. Okostelefonokon a MI Home app-ot kell letölteni és már vezérelhető is távolról a légtisztító, de ami a legjobb, még saját nevet is lehet adni az alkalmazáson a készüléknek! A tisztító elején egy működést jelző LED található, ami annak megfelelően változtatja a színeit, hogy szenzorai milyen tisztaságú levegőt érzékelnek.

Az Air Purifier 3 különböző üzemi móddal rendelkezik. Van benne egy automatikus, egy éjszakai és egy manuális mód, melyek kiválasztásához a készülék felső kis gombját kell röviden megnyomni, és már választhatunk is, hogy melyiket szeretnénk, de mindez a MI Home app-ban is elintézhető. Könnyű és praktikus kezelés, garantált eredmények a szálló por elleni harcban.

xiaomi-legtisztito.jpg

Alapvetően 21-30 négyzetméteres terek megtisztítására képes, és azt is beállíthatjuk, hogy mely típusú szobában működtetjük (nappali, hálószoba, stb), és annak megfelelően tisztít, továbbá energiatakarékos. Keveset fogyaszt akkor is, ha egész nap aktívan tisztít, mindemellett pedig kifejezetten csendes, nem zavaró, ha mellette vagyunk működés közben.

A Xiaomi légtisztító nagymértékben felhasználóbarát; a készülék figyelmeztet, ha elérkezett a filter cseréjének ideje, a filter cseréje pedig rendkívül könnyen megoldható. A Xiaomi Air Purifier 2s egy költséghatékony légtisztítónak számít, melyet pár perc alatt bekonfigurálhatunk otthonunkban és 1 nap után már folyamatosan frissebb, pormentesebb levegőt élvezhetünk.

Előszeretettel ajánljuk a Xiaomi légtisztítókat azoknak, akik a belvárosban élnek és elegük van az egészségtelen, belégzésre néha teljesen alkalmatlan levegőből.

Egyre több tanulmány mutatja ki, hogy az apró szemcsés szállópor komoly egészségügyi hatással lehet a szervezetre hosszú távon; a belvárosban pedig rengeteg van belőle.

Próbáld ki te is a Xiaomi Air Purifier 2s-t otthonodban és élvezd a tiszta, kellemes levegő jogát minden nap!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr7414381702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása