Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Geekvape Zeus Single, az univerzális tank vape-eseknek

2018. július 09. - azolcsosag Dani

Az Azolcsosag.hu palettájáról már sok vape kiegészítőt bemutattunk. Ezúttal a Geekvape által tervezett Zeus Single DLS tankra, avagy RTA porlasztóra esett a választás, melyet potom 9500 forintért lehet megrendelni a cég webáruházából 3-4 nap szállítási idővel.

Ismét egy jól használható, kezdőknek és haladók számára is előszeretettel ajánlott kiegészítőről van szó egy DLS tank személyében, melyet egyre több vape-es preferál a piacon.

Elméletben tehát jó, viszont mit kapunk 9500 forintunkért valójában? Először is, a doboz tartalmaz 2 db tekerést, továbbá kapunk hozzá 1 db 510 drip tip-et, valamint 1 db 810 drip tip-et.

Ehhez még hozzájönnek az olyan pótalkatrészek, mint a pótüveg és tömítőgyűrűk, valamint a csomag része egy praktikus kis csavarhúzó is, mellyel az eszközt meg lehet tekerni, és egy olyan csavarhúzó is, mellyel a huzalt az RTA-ba bele tudjuk fogatni. Érdemes megjegyezni, hogy egy szolid dizájnú tankról van szó, mely igen előkelő külsőt kölcsönözhet komplett szettünknek, ha egy színben passzoló moddal használjuk.

A tank strapabíró rozsdamentes acélból készült és felső levegőzésű, levegőzése pedig kifejezetten jó, ráadásul állítható is, és a tank tetején található tekerőrésszel lehet beállítani, hogy mennyi levegőt szeretnénk hozzáadni a porlasztott likvidhez használat közben.

maxresdefault_3.jpg

Ez már igen sokoldalúvá teszi a Zeus Single-t, mely, mint említettük, kezdők és tapasztalt vape-esek repertoárjába is jól passzol. A tank plexije üvegkristály, ami azt jelenti, hogy a leejtést nem bírja túl jól, viszont cserébe egy átlátszó dizájn tárul elénk, és a folyadékszintet is könnyen tudjuk ellenőrizni egy gyors szétszedés alkalmával.

A tank 3 ml likvid befogadására képes, 510-es csatlakozóval el van látva, tehát szinte bármely mod-ra rá lehet kötni, ami jó hír azoknak, akik gyakran cserélik a tankokat és a modokat is. A tank utántöltése egyszerű, a tetejét el kell kicsit tekerni, majd könnyen le is húzható; azonban, ha maradt még benne likvid, akkor a szétszedéssel vigyázni kell, hiszen könnyen kilöttyenhet.

A 6 menetes, 3 magos twisted coil remek szívásokat tesz lehetővé tapasztaltak kezében változatos ellenállásokon és teljesítményeken. A Geekvape Zeus RTA porlasztó egy kifejezetten költséghatékony választás, mely számos buildbe jól illik.

geekvape-zeus-rta-2.jpg

Miért lehet érdemes ezt a terméket választani? Az eszköz felépítése alapjában véve praktikus, a tetején található töltőnyílás megakadályozza a szivárgást, az egyszerűsített újratöltési folyamat és a gyors hozzáférés pedig mobilissá és praktikussá teszi ezt a tankot. Megtöltöd a nap elején folyadékkal, zsebrevágod a modot és a tankot, és tulajdonképpen egész nap vape-ezhetsz.

A csomaggal érkező kiegészítő alkatrészek ezen felül lehetővé teszik, hogy bármikor szétszedjük, után töltsük az eszközt, esetleg állítsunk a levegőzésen, stb.

Ha felkeltette érdeklődésedet a termék, akkor az Azolcsosag.hu webáruházban megtekintheted részletes leírással és képekkel is a Gekkvape Zeus Single RTA tankot. Remek választás kezdőknek és haladóknak egyaránt!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr4914101551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása