Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

OBS Bat Box Mod: Batman ezt az e-cigit tolná?

2018. május 15. - azolcsosag Dani

Az OBS Bat Mod az első Mod, mely az OBS-től megjelent az e-cigik terén, és 70 dolláráros bolti árért meg kell hagyni, hogy egyáltalán nem végeztek a gyártók rossz munkát. Aki kifejezetten ’menő’, ’szuperhősös’ e-cigire vágyik, ami még színekben is villog, hogy lenyűgözhessük vele barátainkat este a tábortűznél, akkor a Bat Mod egész jó befektetésnek fog bizonyulni.

A készülék egy egészen futurisztikus külsőt kapott a sokak által kedvelt hegyes, ívekben szerény dizájnnal, ezáltal tulajdonképpen olyan külseje van, mint egy modern BMW-nek. Sárga, fekete és piros színben is megrendelhető a gyártótól, azonban a lényeg az RGB színskálán váltakozó beépített fényekben rejlik, melyről hamarosan többet is beszélünk!

A Bat Mod teljesítményben 7 és 218 Watt között használható 0.1 és 8.4 volt, valamint 0.1 és 2.0 ohm range-ben, tehát a tapasztalt e-cigarettázók meg tudják úgy hajtani ezt a szépséget, hogy kellemes slukkokat lehessen produkálni igény esetén.

Az eszköz rendelkezik egy digitális kijelzővel, melyen számos paraméter látszik folyamatosan a felhasználó számára, valamint a kijelző segítségével konfigurálhatjuk a termék beállításait is. A kezeléshez sajnos kell egy kis alkalmazkodás, ugyanis a Bat Mod igen extenzív menürendszerrel rendelkezik. Aki tehát az egyszerű e-cigiket kedveli, annak nem feltétlenül a legjobb választás…

Na, de nézzük inkább a kezelhetőséget! A bekapcsoláshoz a főkapcsolón kell először is 5 nyomást ejteni viszonylag gyorsan egymás után, majd elénk tárul egy általános főmenü, mely jelzi, hogy hány watton, hány volton üzemeltetjük a Mod-ot, számolja a puffokat, továbbá jelez töltöttséget is, és azt is számolja, hogy hány másodpercig szívjuk a slukkot. Ha konfigurálni szeretnénk a Mod-ot, akkor a főkapcsolón 3 gombnyomást kell ejteni és már kezdődhet is a móka.

obs-bat-mod-kit-size.jpg

A menürendszerben az összes eddig felsorolt paramétert állíthatjuk, tehát a teljesítményt, ellenállást, feszültséget, stb, azonban talán a legfontosabb része a világítás konfigurálhatósága, ugyanis beállíthatjuk, hogy milyen színekben tündököljön a Mod, és azt is, hogy például világítson-e, ha nyomjuk a tűz gombot, vagy, hogy esetleg egyáltalán ne legyen világítás, így takarékoskodva az akksi idővel. A Bat Mod beállítható színei között van kékes, fehér, ciánkék, lila, zöld, piros, igazából minden, amit csak el tudunk képzelni, de komplett lista erről megtalálható a termék specifikációi között.

A beállítások menüben megadható az is, hogy milyen módban szeretnénk használni az eszközt, avagy watt, vagy hőmérséklet (temperature) szerint, mindemellett pedig beállítható az erősség is: soft, normal és hard fokozatokkal, valamint a maximum puffok száma. A fentiek után elmondhatjuk, hogy a Bat Mod egy erősen dizájn alapú e-cigi, mely 70 dolláros árával igazából a közép-felső kategória alját képviseli.

osb.jpg

A profi vape-esek nem feltétlenül ezt fogják választani, azonban, ha olcsóbb e-cigit keresünk, mely változatos színekben is pompázik és nagymértékben testreszabható, akkor miért ne lehetne a Bat Mod a választás? És akkor a fő kérdés: használná Batman? Nem esélytelen, habár a világító e-cigi nehezíti a lopakodást…

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr2913944816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása