Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Fuchsia az új varázsszó!

2018. január 08. - azolcsosag Dani

A Fuchsia nem egy új harcművészeti kifejezés, hanem annak a Google által, félig-meddig titokban fejlesztett operációs rendszernek a kódneve, amit a keresőóriás nagy lelkesedéssel tesztel, sőt aminek korai kiadása már egyes eszközökön gőzerővel fut.

fuchsiaoperatingsystemgoogle-580x358.jpg

A Google nem rejtette eddig sem véka alá, hogy olyan rendszert kíván kialakítani, mely pazarul ötvözi az Android és a Chrome OS jellemvonásait, azaz képes mindkét platform alkalmazásait futtatni.

Ám a napokban az is világossá vált, hogy a cég célja egy univerzálisan használható rendszer megalkotása, melyet a Windowshoz, vagy Linuxhoz hasonlóan számtalan eszközön lehet majd futtatni: kezdve a mobilokkal, folytatva a tabletekkel, zárva az asztali gépekkel.

hqdefault.jpg

Az egyelőre még kérdéses, hogy mikor fog debütálni a legújabb Google üdvöske, de azokat a híreszteléseket minden kétséget kizáróan megcáfolta a vállalat, melyek szerint a Fuchsia csak egy ábránd, aminek a fejlesztése réges-régen leállt.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a rendszer az Acer Swich Alpha laptop-tablet hibridjein, az Intel Nuc minigépein, és a Google saját gyártmányú Pixelbookjain is eredményesen fut.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr7313559941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása