Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

A Pofátlan(TAN)ítás technikai eszköze: A Fedélzeti kamera

Fedélzeti kamera olcsón, jó minőségben?

2020. augusztus 26. - Azolcsosag.hu Dani

Lepd meg a járgányt egy-két extrával és gurulj biztonságban!

Az autós kiegészítők választéka sokat fejlődött mostanában, és ez a kínálatunkban is megmutatkozik. Kevés szó esik arról, hogy a gyakorlatban milyen haszna lehet egy jó minőségű fedélzeti kamerának az utastérben, ezért összeszedjük a legnépszerűbb típusokat és megnézzük, mit profitálhatsz a használatukkal.

A munkád során az autóhoz vagy kötve? Gyakran mentek hosszabb, akár külföldi utakra a családoddal? Akkor biztosan követed a legtrendibb megoldások alakulását. Könnyen lehet azonban, hogy ár-érték arányban tudunk neked újat mutatni. Hiszen mindig az új technológia, az aktuális dizájn mentén igyekszünk megbízható forrást és kényelmes kiszolgálást biztosítani a vásárlóinknak. Aki bizonytalan, aki nézelődik, hasznos tanácsokkal látjuk el, ha segítségért fordul hozzánk.

azolcsosag_6_fedelzetikamera.jpg

Miért jó egy fedélzeti kamera?

A rendőrség esetében elég egyértelmű, hogy miért szeretne az úton történtekről felvételt rögzíteni, a civilek esetében ez lehet, hogy fel sem merül benned. A menetrögzítők, vagy az idegennyelvű rövidítés esetén DRV-k egyik legnagyobb előnye, hogy bizonyítékként szolgálhatnak a kérdéses közúti helyzetekben, extra infót, tanulságot szűrhetünk le a segítségükkel a rizikós helyzetekben.

Másik nagy előny, hogy egyszerűen és gyorsan rögzíthetünk felvételeket anélkül, hogy veszélyes módon a telefonunkért, vagy fényképezőgépünkért nyúlnánk. Nem csak vészhelyzetekben, de egy gyönyörű útszakaszon is megörökíthetjük a látképet modellenként változó, de egyre magasabb minőségű mozgóképen.

Mi alapján válasszunk?

Még a legolcsóbb kategóriában is találunk olyat, ami 100 percig üzemel töltés nélkül, az USB-töltőhöz csatlakoztatva pedig könnyűszerrel vehetünk fel terjedelmesebb anyagot is tárhely függvényében. Az üzemidő mellett a tárhely például az egyik olyan szempont, ami alapján voksolhatunk az eszközök mellett.

A látószög is egyre szélesebb, 170 fokos és efeletti látószögű kamerák is felbukkannak a választékban! Megjelennek az érintőképernyők és a felső kategóriák prémium kiegészítő lehetőségei. Egy lényeges szempont lehet még a gyártó megbízhatósága is. Kiemelnénk például a Xiaomi eszközeit, amik ebben a kategóriában is szárnyalnak. A másik, szintén népszerű márka a Junsun, az SJCAM és is megbízható, ár-érték arányban szintén kiemelkedő modelleket kínál

A harmadik szemünk éjszaka is velünk lehet!

Mostmár szinte az összes jobb minőségű darab biztosítja az éjszakai felvételeket, amik szürkületben, kivilágított és koromsötét utakon is éberen figyel a történésekre, mindenre, ami szó szerint, az utunkba kerül. Ez nagyszerű lehetőség azoknak, akik fuvarozással foglalkoznak, vagy nemes egyszerűséggel éjszakai is sokat vezetnek.

Méretüket tekintve találhatunk mini megoldásokat, amik szinte észrevétlenül használhatók a fedélzeten! Illetve vannak kicsit nagyobb, kompakt megoldások, melyek sokak szerint még stabilabban rögzíthetők. A dupla kamerás megoldások és a Full HD, széles látószögű, nagy tárhellyel rendelkezők eleve nagyobbak valamivel, mint a mini verziók. Ráadásul vízálló, masszív kialakítású modellek is léteznek, melyeket a kínálatunkban is megtalálsz!

Vezetési élmény fokozása

Ha gyakran vezetsz, ha kerültél már veszélyes helyzetbe az utakon, esetleg szeretnéd a kirándulásodat rögzíteni, jó minőségű videót, képanyagot gyűjteni egy prezentációhoz, mindenképp érdemes beszerezned egy fedélzeti kamerát. Ha pedig az a cél, hogy a rizikós helyzetekben legyen bizonyíték az igazadra, esetleg másoknak segíthess azzal, hogy rögzíted az úton történteket, akkor szintén jó ötlet beszerelni egy kisebb kütyüt az autóba, kamionba.

Ha bármi kérdésed van, keress minket bátran, hiszen magyar nyelven és szakmailag is felkészülten tudunk válaszolni a megkeresésedre.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr8816177824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása