Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Tízezer forintos luxus

2017. április 13. - azolcsosag Dani

Kínában 1998 óta ismerős lehet a Megir márkanév, amit a Meigeer óragyártó cég vezetett be a piacra. Óráik saját tervezésű, minőségi darabok, nem ritkák a zenélő és különféle díszítéssel kirakott modellek sem.

De portfóliójuk része a kutatás, fejlesztés, értékesítés, valamint a különféle high-end órák, divat órák, luxus órák, márkás órák, napenergia órák, promóciós, ajándék és okosórák gyártása és értékesítése.

img_3977.jpg

A Megir 2015-ös férfi karóra modell kifejezetten mutatós, visszafogott eleganciát sugároz, kellőképp határozottan vonzza a tekintetet, de nincs benne semmi hivalkodó. Szinte fel sem tűnik, hogy valódi bőr szíjjal stabilan és puhán fekszik a csuklón.

A férfi karóra stílusából adódóan egy üzleti tárgyaláson is megállja a helyét egy kellően komolyra szabott öltönnyel párosítva, ugyanakkor el kell ismerni, hogy farmer-póló kombinációval már sokkal sportosabb hatást kelt.

Ez esetben uraim, bárki szabadon eldöntheti, milyen alkalomkor viselné szívesebben, mert bárhol megállja a helyét! Mindössze 80 gramm, ami tényleg arról szól, hogy egy férfi órát visel, de mégse érezhető a súlya.

img_3983.jpg

Bár kvarc óráról beszélünk, a kijelző típusa analóg, dupla számlapos, és ötletes megoldásként fluoreszkálnak a mutatók, így sötétben is kiválóan olvashatók.

Az edzett kristályüveg számlap és annak illesztése – kínai gyártás ide vagy oda – valóban minőségi munka, nem csak annak tűnik!

A kristályüveg pedig tovább mélyíti a luxus érzést, elfeledtetve, hogy alig több mint húsz dollár az óra ára, aminek a lelke japán Miyota óraszerkezet, így a precíz működésben kicsit sem kételkedhetünk!

A vízállósága miatt pedig méltán népszerű a férfiak körében, így a medencében vagy nyaraláskor a tengerparton sem kell megválni a kedvenc karórától egészen 30 méter mélységig.

img_3987.jpg

A Megir 2015-ös modell, mint minden Megir márkás óra több funkcióval bír, dátumkijelzés, és kronográf óra funkció, amitől a Megir férfi karóra nem csak egy óra, hanem egyszerre több részidő mérésére is alkalmas professzionális eszközzé válik.

Nem utolsó sorban még férfi szemmel is dögösen néz ki, legyen az fekete bőrszíjas és fekete számlapos, vagy fehér számlapos és barna bőrszíjas verzió!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr1512424177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása