Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Dupla erő, dupla íz: Teslacigs CP Couples Kit

2019. április 15. - azolcsosag Dani

Eddig főleg olyan elektromos cigarettákat mutattunk be, melyek kezdő és haladó vape-esek számára egyaránt jó választásnak számítottak.

Ezúttal a Teslacigs CP Couples Kit kerül a reflektorfénybe, mely a kezdőknek már nem annyira ajánlott, azonban a profik számára egy kiváló és erős társ lehet a mindennapokban vagy a bulikban. A dual RDTA-s CP Couples Kit-ben 2 külön RDTA van egyetlen elektromos cigarettához rakva.

 

Ennek számos előnye van, melyeket később tárgyalunk. Az elektromos cigaretta 4 tekeréssel üzemeltethető, 18650-es akksival van ellátva, anyaga pedig üveg, rozsdamentes acél és cink ötvözet, így egy kifejezetten ellenálló termékről van szó, mely jól bírja a mindennapos gyűrődést.

A hőmérséklet-szabályozó tartományok 100 és 300 ° C közé esnek, így ennek megfelelően érdemes majd üzemeltetni. A csomag tartalmaz 1 Mod-ot, 2 db RDA-t, 4 db 0,3 ohmos tekercseket, 12 db O-gyűrűt, egy kézikönyvet és néhány egyéb alkatrészt, mely a szereléshez, szétszedéshez és utántöltéshez szükséges lehet.

Miért érdemes a Teslacigs CP Couples Kit-et választani?

Először is azért, mert egy gyönyörű mod-ról van szó, melyben 2 db RDTA és 4 tekercs foglal helyet. Ez azt jelenti, hogy a szokásos elektromos cigiknél ez a modell kétszer erősebb, viszont a dupla kraft miatt főleg a tapasztaltabb vape-eseknek ajánlott, ugyanis elég erős gőzt képes előállítani.

htb1obaqmbfh8kjjy1xbq6zldxxah.jpg

A deck egy speciális velocity modell, mely gyönyörűen meg van csinálva és gyorsan hozzáférhető, ha új tekerést akarunk csinálni. A tank 4 ml likvidet képes befogadni, a szipkát a palásttal együtt lehet leszedni és praktikusan után lehet tölteni, ha kifogyna.

A mod dizájnja egészen letisztult, metálos kinézetettel büszkélkedik, és aki egy kifejezetten menő e-cigit szeretni, annak a Teslacigs CP Couples Kit remek választás. És akkor most jöjjön a lényeg! A tűz gomb alatt egy külön gomb található, mellyel a tekeréseket irányíthatjuk és szabályozhatjuk külön-külön a deck-eket. Összesen 110W teljesítményt képes leadni a CP, viszont külön beállítható, hogy csak az egyik vagy csak a másik deck-et izzítsa a készülék.

Ez azt jelenti, hogy szívhatjuk egyszerre mindkettőt, de akár külön-külön csak az egyiket is. Miért jó ez? Azért, mert remekül keverhetjük így az ízeket.

maxresdefault_7.jpg

Az egyikbe tehetünk epreset, mentolosat, míg a másikba málnásat vagy kólacitromot, tehát ha például egy buliban, ha meguntuk az egyiket, akkor gyorsan válthatunk a másikra.

A Teslacigs CP Couples Kit legnagyobb előnye valójában ez. Bármikor válthatunk két különböző íz között annak megfelelően, hogy mely tekercset izzítjuk, együttesen a 2 RDTA-val pedig kifejezetten erős gőzt élvezhetünk, mellyel remekül lehet puffogtatni és trükközni is.

A termékhez USB csatlakozó is érkezik, így a Tesla oldaláról frissítéseket, egyedi beállításokat is letölthetünk, így maximalizálva az elektromos cigaretta élményt. Próbáld ki te is a Teslacigs CP Couples Kit-et! Olyan, mintha egyszerre két e-cigid lenne egynek az áráért!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr314764592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása