Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Olcsó és testre szabható porlasztó? VandyVape Kensei RTA!

2018. szeptember 06. - azolcsosag Dani

A Smoke Brothers jóvoltából ismét egy termékbemutatóra került sor, ezúttal a VandyVape Kensei RTA porlasztó áll a reflektorfényben, mely egy középkategóriás vape kiegészítő és kezdő, valamint haladó vape-esek számára is remek választás lehet.

A tankot a mod-ról lepattintva ki is derül, hogy top-filles, avagy felül töltős kiszereléshez van szerencsénk, tehát a tetejét lecsavarva a szemünk elé is tárul 2 nagy lyuk, melyeken keresztül tudjuk a likvidet után tölteni, ha kifogynánk. Sokan azért választják a Kensei RTA-t, mert a tankhoz kapunk egy bubble glass-t is, mely cserélhető annak érdekében, hogy igény esetén a tank űrtartalmát megnöveljük 4 ml-ről 5 ml-re.

Ez azt jelenti, hogy több folyadékot tudunk magunkkal vinni csak a porlasztóban, ha például hosszabb ideig nem lesz utánpótlás, viszont a bubble glass-nak megvan az az egyetlen hátránya, hogy rendkívül könnyen törik, tehát ha nem vagyunk elég óvatosak, akkor kárba mehet az értékes likvid.

Ha szemügyre akarjuk venni a tekerést, akkor az RTA-t fejjel lefelé tartva lecsavarhatjuk pár kecses mozdulattal a termék alját és már elénk is tárul egy velocity deck, pontosabban egy velocity deck-hez hasonló tekerés, melyben dual clapton technológia található.

A belső a sokak által kedvelt és igen tartós cotton bacon-el lett vattázva, ami garantálja, hogy a porlasztóból ne szivárogjon a likvid és a levegőzés is tökéletes legyen az egyes beállításokon. A VandyVape Kenseit tank egyik előnye, hogy az egyik alsó kis tekerőrésszel tudjuk állítani rajta, hogy a vattába mennyi likvid folyjon (likvid szabályzó).

dqcgpmau8aassd-.jpg

Sokaknak nincs erre szüksége a fejlett mod-ok miatt, azonban aki a porlasztónál szeretné a likvid mennyiségét szabályozni, annak a Kensei RTA által erre lehetősége van. Mindezen felül lehetőség van állítani a porlasztón a levegőzést is, és akár teljes mértékben el is zárhatjuk. Szerethető addíció, hogy az RTA alsó csatlakozója a klasszikus 510-es, de 810-es csatlakozó is elérhető hozzá, tehát szinte bármilyen tankra vagy mod-ra rámegy, a tetején pedig szintén 510-es szipka található.

Nálunk jelenleg fekete, ezüst és arany színekben érhető el, tehát akik mindig egyedi és színes vape szetteket akarnak összeállítani, azok kalkuláljanak azzal, hogy a VandyVape Kensei RTA egy letisztultabb, szolidabb eleme lesz a szetteknek! A termék maga csomagban kapható, melynek pontos tartalma maga a porlasztó, egy 4 ml-es üveg tartály, egy kiegészítő csomag, továbbá egy 510-es drelin drip tip, mely a csatlakozást biztosítja a mod-okhoz.

A VandyVape Kensei RTA egy rendkívül stílusos része lehet egy modern vape arzenálnak és árkategóriájában egész jó befektetésnek számít, ha egy középkategóriás porlasztót keresünk. Kifinomult technológiákkal készült, így hosszú távon is tartós, továbbá rengeteg lehetőségünk van a testreszabásra, hiszen a vattára érkező likvid mennyiségét és a levegőzést is állíthatjuk.

vandy-vape---kensei-24-rta-atomizer-all_74825_1523254738.jpg

Az összeszerelés stabil, maga a porlasztó viszonylag jól tűri a gyűrődést, viszont figyeljünk azért a bubble glass-ra, ha azzal használjuk, ugyanis, mint említettük, a likvid könnyen kárba mehet, ami minden vape-es rémálma.

A mindössze 160 grammot nyomó porlasztó remek választás lehet kezdőbb és tapasztaltabb vape-es számára is, bár tapasztaltabbak jó eséllyel tartalékként használhatják már meglévő porlasztóik mellé.

A termék legnagyobb előnye egyértelműen az olcsóság, a kompakt dizájn és a minőségi alapanyagok, a testre szabhatóság, valamint alkatrészelemek, melyek az elkészítése során felhasználásra kerültek. Alkalmi vétel gyanánt közel sem rossz!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr8514226071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása