Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Futurisztikus füstölés a Sigelei Fuchai Squonker mod „személyében”

2018. március 13. - Azolcsosag.hu Dani

Sokan választják hazánkban az elektromos cigarettát, avagy e-cigit a hagyományos dohánytermékek helyett. Ezek az új eszközök már rengeteg formában érhetők el, és az évek alatt egészen új, már-már futurisztikus felépítéssel jelentek meg a vásárlók számára a boltokban, webáruházakban (a klasszikusabb stílus kedvelőinek még pipa formájú is van!).

Azoknak, akik esetleg nem tudnák, mik is az e-cigaretták: az e-cigiket egy akkumulátor üzemelteti, melynek feszültsége egy fűtőszálra kerül egy kapcsoló segítségével. A fűtőszál felmelegszik a rajta áthaladó áram által, majd a beszívott levegő segítségével porlasztott gőz jön létre, amit beszívunk.

A nikotin folyékony formában, egy tartályban van jelen, mely a porlasztás előtt adagolódik hozzá a porlasztandó folyadékelegyhez, így biztosítva a dohányosok számára a szükséges szubsztanciát.

Sokan választják az e-cigit, mivel a vízgőzben oldott nikotin beszívása nem eredményez füstöt, ráadásul különösen kellemetlen szag sem társul az e-cigaretta használatához, ami igen népszerűvé teszi ezeket a termékeket a fiatalok körében.

Rengeteg e-cigi van jelenleg a piacon, melyek különböző teljesítményt, külsőt és felépítést nyújtanak az érdeklődők számára. Ha egy top modellt (szóvicc alert!) keresünk, akkor érdemes például megnézni a Sigelei Fuchai Squonker 213-mat, mely egy egészen újszerű e-cigaretta digitális kijelzővel, teljesítménykezelővel és egy könnyen szétszedhető, ’mod-olható’ felépítéssel.

squonk_1.jpg

A Squonker azért érdekes, mert állítható teljesítménnyel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szabályozhatjuk a porlasztás mértékét. 10 Watt és 150 Watt közötti teljesítményértéket állíthatunk be az eszköz oldalán található gombok segítségével, az értéket, valamint az állandó töltöttséget pedig a digitális kijelző folyamatosan mutatja.

Igaz, hogy 150 Watton durván szívja az akkumulátort, azonban egészen szemrevaló felhőket lehet vele csinálni, ha kimaxoljuk! Maga a Squonker egyébként pikk-pakk szétkapható, megtekinthető maga a tekerés (a Squonker esetében dual-coil), a levegőztető, stb.

Annak, aki még sosem használt e-cigit, elsőre kicsit fura lehet ez a sok opció, azonban 17.000 forint körüli árért nem feltétlenül rossz vétel figyelembe véve, hogy sok más középkategóriás e-cigi is hasonló áron megy, melyek bőven nem tudnak ennyit.

squonk_2.jpg

A Squonker magunkkal vihető táskában, zsebben; micro USB csatlakozóról tölthető, közepes teljesítményen sokáig használható. Nem feltétlenül a legjobb e-cigi a piacon, azonban áráért cserébe egész sok mindenre képes!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr2613736976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása